Έλληνες και ξένοι τουρίστες γεμίζουν τα πλοία - Η πληρότητα αγγίζει το 100%
Η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και η πληρότητα αγγίζει το 100% για πλοία που φεύγουν για Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη.
Έλληνες και ξένοι τουρίστες εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ, με μερικούς εκδρομείς να αναφέρουν ότι θα μείνουν εκτός πρωτεύουσας μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Σημειώνεται ότι σήμερα υπάρχουν 23 δρομολόγια από τον Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου, 46 δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 7 από το Λαύριο προς τις Κυκλάδες και άλλα 10 από τη Ραφήνα με προορισμό τις Κυκλάδες και το Μαρμάρι.
Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση καθημερινά στους οδικούς άξονες που οδηγούν στα λιμάνια.
Σύμφωνα με τις οδηγίες των εταιρειών, οι επιβάτες καλούνται να βρίσκονται στα λιμάνια τουλάχιστον μία ώρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση των πλοίων για να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις κατά την επιβίβαση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θετικά τα μηνύματα στην ακτοπλοϊκή επιβατική κίνηση: Το μοντέλο διακοπών Island Hopping
Άλμα 12,7% στα έσοδα από τον τουρισμό - Αύξηση τουριστικής κίνησης στο πεντάμηνο
Πηγές υπ. Πολιτικής Προστασίας:Η διερεύνηση της σύγκρουσης των ελικοπτέρων δεν εμπίπτει στον ΕΟΔΑΣΑΜ
11:16
Τράπεζα Κύπρου: Στα 252 εκατ. τα καθαρά κέρδη Α' εξαμήνου
11:14
Ο καύσωνας «σκότωσε» τρία λιοντάρια στην Ιαπωνία - Πάνω από 40 βαθμούς ο υδράργυρος
11:08
Οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων με αμέτρητες αγορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
11:02