Ξεκίνησαν οι δηλώσεις αποζημιώσεων για ζημιές σε φυτική παραγωγή από τη φωτιά στην Κερατέα
Το πύρινο μέτωπο στην Κερατέα
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME NEWSΤη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για αποζημίωση από την πυρκαγιά στις αρχές Αυγούστου στην Κερατέα έχουν οι πληγέντες των οποίων η φυτική παραγωγή υπέστη ζημιές.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής «Οι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ παραγωγοί που έχουν υποστεί ζημιές σε φυτικό κεφάλαιο στην Κερατέα (Μητροπήσι, Χάρβαλο Μανούτσο, Δημολάκι, Δροσιά, Αρί) μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ζημιάς, εφόσον έχουν καταθέσει Δήλωση Καλλιέργειας ΟΣΔΕ-ΕΛΓΑ έτους 2024 ή 2025».
Τρόπος υποβολής: Ηλεκτρονικά από τον Ανταποκριτή του ΕΛΓΑ
Απαιτούμενο δικαιολογητικό για την υποβολή της δήλωσης είναι η Ενιαία Δήλωση Καλλιέργειας Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής ΕΛΓΑ έτους 2024 ή 2025, στην οποία πρέπει να είναι σημειωμένα τα αγροτεμάχια που ζημιώθηκαν.
Οι πληγέντες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δημοτικό Κατάστημα Κερατέας επί της Λεωφόρου Σουνίου 37 στην Κερατέα και συγκεκριμένα στον 2ο Όροφο, στην Τεχνική Υπηρεσία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε 15.808 στρέμματα ανέρχεται η καμένη γη από τη φωτιά στη Λαυρεωτική - Δορυφορική λήψη
Λωρίδα της Γάζας: «Μπλόκο» σε 37 ΜΚΟ από την Πρωτοχρονιά βάζει το Ισραήλ - Η προειδοποίηση της ΕΕ
16:12
Αγρίνιο: Γυναίκα έκλεψε κοσμήματα αξίας 44.500 ευρώ και τα πούλησε για 1.500
16:03
Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Πεντέλης - Έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους
15:55
Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ από αύριο – Τι αλλάζει
15:54