Θέμα ωρών οι πληρωμές στους αγρότες για τις ζημιές του 2025
Εντός της ημέρας ξεκινά η καταβολή των 121,5 εκατομμυρίων ευρώ στους αγρότες, για τις ζημιές του 2025, όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Ανδριανός.
«Σήμερα, για την ακρίβεια σε λίγη ώρα, ξεκινάει η πληρωμή των 121,5 εκατομμυρίων ευρώ στους αγρότες, για τις ζημιές του 2025, όπου έχουν ολοκληρωθεί τα πορίσματα», δήλωσε το πρωί της Τρίτης (16/12) ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Ανδριανός, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Παράλληλα, τις προσεχείς ημέρες οι παραγωγοί «θα δουν την καταβολή του υπολοίπου της βασικής ενίσχυσης, περίπου 208 εκατομμύρια ευρώ».
«Όλες αυτές οι πληρωμές είχαν ανακοινωθεί με μεγάλη προσπάθεια, με έναν ΟΠΕΚΕΠΕ προβληματικό λόγω της κατάστασης που επικρατεί, με διασταυρωτικούς ελέγχους και με υποχρεώσεις που έχουμε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, γιατί πρέπει να διασφαλίσουμε και την ομαλή ροή των χρημάτων για να γίνουν αυτές οι πληρωμές» υποστήριξε ο ίδιος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Επικοινωνιακή η απάντηση της κυβέρνησης» - Δεν αποκλείουν γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες
«Απόβαση» 10.000 αγροτών στις Βρυξέλλες: Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στην ΚΑΠ
14:55
Η Παρί Σεν Ζερμέν υποχρεώνεται να πληρώσει 60 εκατομμύρια ευρώ στον Εμπαπέ
14:48
Η μεγάλη εικόνα της ελληνικής οικονομίας και το στοίχημα της κοινωνικής ανταπόδοσης
14:45
Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για το θρίλερ «The Housemaid» του Πολ Φέιγκ
14:44