Τέλος χρόνου για τα Voucher των 750 ευρώ - Κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
Μόλις ένα 24ωρο θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων εργαζομένων στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, η διαδικασία ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 12:00, λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου ενδιαφέροντος.
Πρόκειται για τη Δράσης 16913:
«Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης, με έμφαση σε δεξιότητες ψηφιακές, πράσινες και οικονομικού εγγραμματισμού για εργαζόμενους ωφελούμενους» (Κωδικός ΟΠΣ ΤΑΑ 5227573).
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η έκδοση του Μητρώου Ωφελούμενων – Εργαζομένων, εγκεκριμένων και αποκλειομένων.
Τα προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης υλοποιούνται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του προγράμματος NextGenerationEU.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διευκρινίσεις της ΔΥΠΑ για τη νέα δράση κατάρτισης εργαζομένων
Εύβοια: Χειροπέδες σε 47χρονο για τη φωτιά στην Κάρυστο- Του επιβλήθηκε πρόστιμο πάνω από 6.000 ευρώ
08:20
Meteo: Πάνω από 5.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις καταγράφτηκαν από τις 6 χθες το απόγευμα - Δείτε χάρτη
08:20
Ιός Δυτικού Νείλου: Καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα στη Στερεά Ελλάδα - 65χρονος νόσησε στη Θήβα
08:11
Η ΕΛ.Α.Σ. μέσα από τον κινηματογραφικό φακό εθελοντών της - Πολιτικό ντοκιμαντέρ αντί καμπάνιας
08:09