Κυρανάκης: «Όσο διαρκεί ο πόλεμος μεγαλώνει ο κίνδυνος για αυξήσεις σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά»
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ/EUROKINISSIΤον κίνδυνο αυξήσεων σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια ενέχει η παράταση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπως προειδοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
«Όσες εβδομάδες διαρκούν αυτά που βλέπετε στους δέκτες σας, οι τιμές θα αυξάνονται» τονίζει χαρακτηριστικά.
«Πέρυσι οι τιμές συγκρατήθηκαν» όπως υποστηρίζει, για να συμπληρώσει πως κάτι αντίστοιχο «θα επιχειρήσουμε» και φέτος, διευκρινίζοντας όμως ότι «αν αυτή η σύρραξη μεγαλώσει, εμπλακούν περισσότερες χώρες και τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο, τόσο το χειρότερο για την ελληνική και τη διεθνή οικονομία».
Στη βάση αυτή, επαναλαμβάνοντας τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης απευθύνει μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Action24 έκκληση για αποκλιμάκωση: «Να επικρατήσει η διπλωματία, να επικρατήσει η λογική».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραματικές διακυμάνσεις στις τιμές πετρελαίου: Υποχώρηση μετά την είδηση για αποδέσμευση αποθεμάτων
SPONSORED
Wellness, γκολφ και farm-to-table dining στο επίκεντρο ενός slow living resort concept στην Πάφο
09:30
Στο στόχαστρο μεγάλων διεθνών ομίλων οι ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας
09:24
Στην Κίνα σπεύδει ο Πούτιν μετά τον Τραμπ - Επίσημη επίσκεψη στις 19 και 20 Μαΐου
09:14
Τι φέρνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ - Τα δισεκατομμύρια και η συμμετοχή του Δημοσίου
09:10