Στις 17 Μαρτίου η υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης σε επισιτισμό - τουρισμό και αρτοποιία
Σερβιτόρος σε εστιατόριο
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSIΣυνάντηση εργοδοτών και εργαζομένων με θέμα τη σύναψη νέας κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον επισιτισμό - τουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026, στις 13:00, στα γραφεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν η ΓΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕΕ ως τριτοβάθμιες οργανώσεις και η Ομοσπονδία Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού (ΠΟΕΕΤ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος (ΟΑΕ), οι οποίες, με βάση την πρόσφατη κοινωνική συμφωνία, έχουν καταλήξει στη συνυπογραφή των κλαδικών συμβάσεων, ώστε να επεκταθεί στο σύνολο των εργαζομένων των κλάδων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση των συλλογικών διαπραγματεύσεων σε έναν από τους πιο σημαντικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου, με βασικό στόχο τη διασφάλιση αξιοπρεπών αμοιβών, σταθερών εργασιακών σχέσεων και καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους στον επισιτισμό και στον τουρισμό.
Νέο σφυροκόπημα των Χούθι κατά στόχων στη Σαουδική Αραβία - Τραυματίστηκαν 13 άμαχοι
08:28
Αποφυλακίζεται σήμερα στις 12 ο Ηλίας Κασιδιάρης - Συνέντευξη τύπου για την κάθοδο του στις εκλογές
08:19
Πυρκαγιά σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Γαλάτσι – Δύο άτομα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα
08:09
Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε προσφυγή του Τραμπ για την επιστολική ψήφο
08:03