Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις πληρωμές - Πότε έρχεται η επόμενη δόση
Την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 18:00, θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού σύμφωνα με τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληγλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, μετά την ανωτέρω ώρα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της πληρωμής της δεύτερης διμηνιαίας δόσης για το 2026.
Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί ξανά για νέες αιτήσεις ή τροποποίηση υφισταμένων στις 29/05/2026 και ώρα 08:00.
Υπενθυμίζεται στους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται ως μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση έως τις 22 Ιουνίου - Τι ισχύει για τα οικόπεδα εκτός σχεδίου
02:00
Κατασχέσεις: Τα νέα όρια - Πότε και πώς ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός
01:00
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο και πως διαμορφώνοται τα δικαιώματα των κληρονόμων
00:30
24ωρη πανελλαδική απεργία στον επισιτισμό και τον τουρισμό στις 24 Ιουνίου
23:57