Αλλάζω συσκευή: Παράταση μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου για περισσότερες από 1.400 επιχειρήσεις
Παράταση έλαβε η προθεσμία επανυποβολής αιτήματος ολοκλήρωσης και ελέγχου για την καταβολή της ενίσχυσης για τους δικαιούχους του Προγράμματος «Αλλάζω Συσκευή για τις Επιχειρήσεις» έως και την 30/09/2026.
Σημειώνεται ότι η παράταση δεν αφορά το φυσικό αντικείμενο του έργου. Η διάρκεια υλοποίησης κάθε επένδυσης είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 17/07/2026, έως την οποία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το φυσικό αντικείμενο και να έχει υποβληθεί αίτημα ολοκλήρωσης και ελέγχου για την καταβολή της ενίσχυσης.
Η παράταση αφορά περισσότερες από 1400 επιχειρήσεις που είχαν υποβάλει αίτημα ολοκλήρωσης και ελέγχου για την καταβολή της ενίσχυσης έως τις 17/07/2026, αλλά κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν ελλείψεις ή λάθη και για αυτό απορρίφθηκε.
Στην περίπτωση αυτή τους παρέχεται η δυνατότητα να υποβληθούν εκ νέου αίτημα ή αιτήματα (σε περίπτωση εκ νέου ελλείψεων ή λαθών) ολοκλήρωσης και ελέγχου για την καταβολή ενίσχυσης έως και την 30/09/2026, με ανάρτηση-υποβολή των ελλειπόντων ή/και εσφαλμένων δικαιολογητικών του Παραρτήματος IV σε όλα τα σχετικά προβλεπόμενα πεδία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έως και 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα «Εξοικονομώ - Αλλάζω Συσκευή»
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερότητα - Καμία έκπτωση σε ζητήματα κυριαρχίας»
21:11
Ιράκ: Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο Ερμπίλ όπου σταθμεύουν αμερικανικές δυνάμεις
21:00
Έσπασε το ιστορικό μετασοβιετικό ρεκόρ προσέλευσης στις βουλευτικές εκλογές της Ρωσίας
20:51
Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά στο Λασίθι - Σε ετοιμότητα για εκκένωση πέντε οικισμοί
20:40