Financial Times: Πιέσεις για εξαγορά της Credit Suisse από τη UBS
Η Ελβετία ετοιμάζεται να καταφύγει σε έκτακτα μέτρα για να επιταχύνει την εξαγορά της Credit Suisse Group AG από την UBS AG, υποστηρίζει η έγκυρη οικονομική εφημερίδα Financial Times, επικαλούμενη δύο πηγές που έχουν γνώση των εξελίξεων.
Λίγο νωρίτερα, η ελβετική εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung ανέφερε στον ιστότοπό της ότι η ελβετική κυβέρνηση συνεδρίασε εκτάκτως απόψε Σάββατο, με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από την Credit Suisse.
Σύμφωνα με τους Financial Times, η UBS, η Credit Suisse και η ελβετική ρυθμιστική αρχή τραπεζών Finma βιάζονται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία συγχώνευσης ακόμη και απόψε το βράδυ.
Το πρακτορείο Bloomberg News μετέδωσε ότι στις διαπραγματεύσεις έχουν αναμιχθεί και οι αμερικανικές αρχές που συνεργάζονται με τις αντίστοιχες ελβετικές προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.
Αυστρία: Συνελήφθη ύποπτος για εκβιασμό και μόλυνση παιδικών τροφών με ποντικοφάρμακο
23:23
Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή μετά την απόρριψη της πρότασης του Ιράν από τον Τραμπ - «Είναι απαράδεκτη»
23:16
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0: Αγκαλιά με τον τίτλο ο «Δικέφαλος», 4ος ο Παναθηναϊκός
23:13
«Καμπανάκι» για την εφοδιαστική αλυσίδα - Τα Στενά του Ορμούζ και τα χαμένα βαρέλια πετρελαίου
23:08