Financial Times: Πιέσεις για εξαγορά της Credit Suisse από τη UBS
Η Ελβετία ετοιμάζεται να καταφύγει σε έκτακτα μέτρα για να επιταχύνει την εξαγορά της Credit Suisse Group AG από την UBS AG, υποστηρίζει η έγκυρη οικονομική εφημερίδα Financial Times, επικαλούμενη δύο πηγές που έχουν γνώση των εξελίξεων.
Λίγο νωρίτερα, η ελβετική εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung ανέφερε στον ιστότοπό της ότι η ελβετική κυβέρνηση συνεδρίασε εκτάκτως απόψε Σάββατο, με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από την Credit Suisse.
Σύμφωνα με τους Financial Times, η UBS, η Credit Suisse και η ελβετική ρυθμιστική αρχή τραπεζών Finma βιάζονται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία συγχώνευσης ακόμη και απόψε το βράδυ.
Το πρακτορείο Bloomberg News μετέδωσε ότι στις διαπραγματεύσεις έχουν αναμιχθεί και οι αμερικανικές αρχές που συνεργάζονται με τις αντίστοιχες ελβετικές προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.
Σύλληψη δύο υπόπτων στη Γερμανία για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
18:36
Νέα Αριστερά: Παραιτήθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης - Αναλαμβάνει προσωρινά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
18:26
Απολογία Τσαγκαράκη: «Το Ευαγγέλιο μου το έδωσε συνεργάτης - Οι πίνακες ήταν παρατημένα κειμήλια»
18:18
Κράτη του Κόλπου «ζυγίζουν» τις επιλογές τους κόντρα στο Ιράν - Περιπλέκεται το τέλος του πολέμου
18:10