Financial Times: Πιέσεις για εξαγορά της Credit Suisse από τη UBS
Η Ελβετία ετοιμάζεται να καταφύγει σε έκτακτα μέτρα για να επιταχύνει την εξαγορά της Credit Suisse Group AG από την UBS AG, υποστηρίζει η έγκυρη οικονομική εφημερίδα Financial Times, επικαλούμενη δύο πηγές που έχουν γνώση των εξελίξεων.
Λίγο νωρίτερα, η ελβετική εφημερίδα Neue Zurcher Zeitung ανέφερε στον ιστότοπό της ότι η ελβετική κυβέρνηση συνεδρίασε εκτάκτως απόψε Σάββατο, με αντικείμενο συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από την Credit Suisse.
Σύμφωνα με τους Financial Times, η UBS, η Credit Suisse και η ελβετική ρυθμιστική αρχή τραπεζών Finma βιάζονται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία συγχώνευσης ακόμη και απόψε το βράδυ.
Το πρακτορείο Bloomberg News μετέδωσε ότι στις διαπραγματεύσεις έχουν αναμιχθεί και οι αμερικανικές αρχές που συνεργάζονται με τις αντίστοιχες ελβετικές προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.
Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ σήμερα (25/12), Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια
15:35
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων παρουσία του Χάρη Δούκα (pic)
15:22
2025: Η χρονιά «επανάσταση» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
15:10
Σαρωτικοί έλεγχοι της τροχαίας για αλκοτέστ – Εντοπίστηκαν 87 παραβάτες σε 7.000 ελέγχους
14:56