Gasgrid: Τον Απρίλιο η επισκευή του αγωγού Balticconnector στην Φινλανδία
Η φινλανδική ενεργειακή εταιρεία Gasgrid ανακοίνωσε σήμερα ότι οι προετοιμασίες για την επισκευή του αγωγού φυσικού αερίου Balticconnector μεταξύ Φινλανδίας και Εσθονίας έχουν προγραμματισθεί και εκτιμάται ότι θα τεθεί σε λειτουργία τον Απρίλιο.
«Εκτιμάται ότι ο αγωγός φυσικού αερίου θα τεθεί σε λειτουργία στις 22 Απριλίου 2024, υπό την προϋπόθεση ότι οι επισκευαστικές εργασίες που θα αρχίσουν σύντομα θα πραγματοποιηθούν όπως έχει προγραμματισθεί» αναφέρει η Gasgrid σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι οι επισκευαστικές εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τέσσερις εβδομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΙΕΝΕ: Μείωση στις τιμές ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου - Αύξηση στο μερίδιο ΑΠΕ
ΕΛΛΑΔΑ
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Άμεση επέμβαση σε έκτακτο περιστατικό στην Ακρόπολη (pics)
21:38
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Τούμπα - Εγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλκιωμένων (pics&vid)
21:25
ΚΟΣΜΟΣ
«ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»: Liveblog: Το ειρηνευτικό σχέδιο των 20 σημείων στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ - Ζελένσκι
21:10
ΕΛΛΑΔΑ
Συνεχίζονται για πέμπτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων
21:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ