Ο Τραμπ κατηγορεί τον Πάουελ ότι πλήττει τον κλάδο ακινήτων-Ο κόσμος δεν παίρνει δάνειο εξαιτίας του
Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
(AP Photo/Alex Brandon)Νέες «βολές» κατά του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τραμπ κατηγόρησε τον Πάουελ ότι «πλήττει» τον κλάδο των ακινήτων «πολύ άσχημα», απαιτώντας για ακόμη μια φορά να προχωρήσει σε μείωση των επιτοκίων.
«Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να ενημερώσει τον Τζερόμ ‘Πολύ Αργά’ Πάουελ πως πλήττει τη βιομηχανία της κατοικίας πολύ άσχημα;», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social.
«Ο κόσμος δεν μπορεί να πάρει ενυπόθηκο δάνειο εξαιτίας του. Δεν υπάρχει πληθωρισμός και σύμφωνα με όλους τους δείκτες είναι καιρός να γίνει μεγάλη μείωση των επιτοκίων», κατέληξε.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Η αστυνομία συνέλαβε δεύτερο άτομο για τους πυροβολισμούς με τον ένα νεκρό
15:35
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ΟΠΕΚ+ αναμένεται να αποφασίσει αύξηση της παραγωγής πετρελαίου για τέταρτη φορά
15:28
ΕΛΛΑΔΑ
Στην Εύβοια ο Τουρνάς για αυτοψία μετά τους σεισμούς: Τι λέει ο δήμαρχος Μαντουδίου στο CNN Greece
15:15
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε αγροτική έκταση στην Φθιώτιδα - Επιχειρούν και δύο αεροσκάφη
15:14
ΚΟΣΜΟΣ