Η Κίνα ενέκρινε τη συμφωνία μεταβίβασης του TikTok, λέει ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών
Η εφαρμογή TikTok
AP Photo/Michael Dwyer, FileΤην έγκριση της συμφωνίας μεταβίβασης για την εφαρμογή βίντεο μικρής διάρκειας TikTok, έκανε γνωστή σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ , προσθέτοντας πως αναμένει ότι θα προχωρήσει τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
«Στην Κουάλα Λουμπούρ, ολοκληρώσαμε τη συμφωνία για το Tik Tok με όρους που ενέκρινε η Κίνα, και αναμένω ότι θα προχωρήσει τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες και θα δούμε επιτέλους μια λύση σε αυτό» δήλωσε στην εκπομπή Fox Business Network μετά τη συνάντηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ.
Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας αναφέρει σε ανακοίνωση του νωρίτερα σήμερα ότι η Κίνα θα χειρισθεί κατάλληλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το TikTok με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
SPONSORED
Εύβοια: Σε ετοιμότητα για καταγραφή ζημιών από τους σεισμούς - Περιπολίες από την Πυροσβεστική
14:28
Βίντεο από τους σεισμούς στην Εύβοια: Η στιγμή της ισχυρής δόνησης των 5,2 Ρίχτερ
14:23
Αυτά είναι ευρήματα από τα 2 σπίτια του 37χρονου Παλαιστίνιου σε Κρήτη, Πατήσια - Δείτε φωτογραφίες
14:07
Εύβοια: «Από περιοχή που έχει δώσει μέχρι 5,5 Ρίχτερ» - Τι λένε οι σεισμολόγοι για την τριπλή δόνηση
13:55