ΗΠΑ: Με αρνητικό πρόσημο το τέταρτο τρίμηνο της οικονομίας εάν συνεχιστεί το shutdown
Ο Λευκός Οίκος
(AP Photo/J. Scott Applewhite)Η οικονομική ανάπτυξη στις ΗΠΑ κατά το τέταρτο τρίμηνο θα μπορούσε να είναι αρνητική εάν παραταθεί η στάση πληρωμών του ομοσπονδιακού κράτους, εκτίμησε σήμερα ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κέβιν Χάσετ σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.
Ο Χάσετ, μιλώντας στην εκπομπή «Face the Nation», σημείωσε ότι η έλλειψη ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στα ταξίδια εν όψει της γιορτής των Ευχαριστιών.
«Η εποχή των Ευχαριστιών είναι μια από τις πιο θερμές περιόδους του έτους για την οικονομία (...) και αν οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν εκείνη την περίοδο, ενδέχεται πραγματικά να δούμε αρνητική ανάπτυξη κατά το τέταρτο τρίμηνο», είπε.
SPONSORED
TECH
Το επίσημο video game του Μουντιάλ 2026 θα κυκλοφορήσει δωρεάν από το Netflix
20:51
ΕΛΛΑΔΑ
ΙΟΒΕ: Η καλή υγεία εξαρτάται από το υψηλό εισόδημα - Σοβαρές ακάλυπτες ανάγκες των πολιτών
20:41
ΕΛΛΑΔΑ
Προφυλακιστέος ο 86χρονος για τη δολοφονία του αδελφού του στα Τρίκαλα
20:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Ο λαός να γυρίσει την πλάτη στο εξόφθαλμο παζάρι «νέων» και παλιών συστηματικών κομμάτων
20:23
ΣΠΟΡ