Around the table: Ένα γαστρονομικό γεγονός για fine dining και zero food waste φιλοσοφία
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Around the table: Ένα γαστρονομικό γεγονός για fine dining και zero food waste φιλοσοφία

Εάν το καλό φαγητό είναι αγαπημένη συνήθεια, τότε ήρθε η ώρα να προσθέσουμε στο ημερολόγιό μας μία επίσκεψη σε ένα από τα αγαπημένα μας εστιατόρια, που σίγουρα θα ξεσηκώσουν ακόμη περισσότερο τους γευστικούς μας κάλυκες.

Ήξερες όμως ότι μπορούμε να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο μία απλή finedining εμπειρία και να τη συνδυάσουμε με ένα από τα σημαντικά ζητήματα της εποχής μας, που δεν είναι άλλο από το πώς θα περιορίσουμε τη σπατάλη των τροφίμων;

Τα δύο αυτά στοιχεία αποτέλεσαν αφετηρία για το «Around the table», το νέο μεγάλο γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard, που απευθύνεται στους κατόχους καρτών Mastercard® και φυσικά στους λάτρεις του καλού φαγητού. Μέσα από αυτό το καινοτόμο project έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ειδικά σχεδιασμένα μενού, αλλά και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, τα οποία έχουν στο επίκεντρο της φιλοσοφίας τους το zero food waste, εκφράζοντας μία περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση στη μαγειρική, με σεβασμό στην πρώτη ύλη.

Ειδικά σχεδιασμένα μενού και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες

Στο Aroundthetable, συμμετέχουν επιλεγμένα εστιατόρια τόσο εντός Αθηνών όσο και σε γνωστούς προορισμούς της χώρας. Μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε μια σειρά ειδικά διαμορφωμένων μενού από καταξιωμένους σεφ, με μόνη απαραίτητη προϋπόθεση,να είμαστε κάτοχοι καρτών Mastercard! Μέσα από το priceless.com/aroundthetable, μπορούμε εύκολα να κάνουμε την κράτησή μας στο εστιατόριο της επιλογής μας και να απολαύσουμε τα μοναδικά zero food waste menu, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το Around the table, με στόχο την ανάδειξη νέων τεχνικών και ιδίως την αξιοποίηση τοπικών εποχικών υλικών, φρέσκων βιολογικών προϊόντων, αλλά και περισσευμάτων φαγητού που επαναχρησιμοποιούνται και αποτελούν τη βάση για ένα ολοκαίνουριο, πεντανόστιμο και, πάνω απ’ όλα, οικολογικό γεύμα.

Παράλληλα μέσα από το Around the table, οι κάτοχοι καρτών Mastercard έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων physical ή digital γαστρονομικών εμπειριών- πάντα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και το zero food waste. Πιο απλά; Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες, όπου κορυφαίοι σεφ και προσωπικότητες της γαστρονομικής σκηνής, θα μοιραστούν τις γεύσεις και την εμπειρία τους, δίνοντάς τους μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα Why-Ins, τα «κρασιά» από φρούτα που ζυμώνονται και εμφιαλώνονται στο Line Athens, να επισκεφθούν μια φάρμα με βιολογικά προϊόντα, τα οποία θα μαζέψουν και θα δοκιμάσουν, γνωρίζοντας το Farm to Table στην πράξη, αλλά και να βρεθούν… around the table με διάσημους chefs in residence.

Για όσους από εμάς, που πέρα από τη φυσική παρουσία, αναζητάμε και νέες εμπειρίες σε digital περιβάλλον, τι καλύτερο από το να παρακολουθήσουμε βίντεο με μοναδικά masterclasses και πρακτικά tips γύρω από την ευρύτερη φιλοσοφία του zero food waste στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, τα κοκτέιλ και την καθημερινότητά μας; Όσοι επισκεφθούμε το priceless.com/aroundthetable θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε συνταγές για zero-waste cocktails στο σπίτι, σε ένα video masterclass από τη Barflies, αλλά και να δούμε τον διάσημο pastry chef Στέλιο Παρλιάρο να δημιουργεί τρεις συνταγές «ανακυκλώνοντας» υλικά και γλυκά, για να φτιάξει υπέροχα zero food waste επιδόρπια.

Με το Around the table από τη Mastercard, μέσα από μοναδικά μενού και ξεχωριστές εμπειρίες, που αναμφίβολα θα μας συναρπάσουν, παίρνουμε το έναυσμα για να στραφούμε σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Γιατί σίγουρα, το να σου προσφέρουν κάτι που φτιάχτηκε μόνο για εσένα είναι ανεκτίμητο!