Αυτά τα Χριστούγεννα, η γαστρονομική σκηνή μας «συστήνεται» μέσα από το Around the table
Οι εμπειρίες που θα διευρύνουν τις γνώσεις μας γύρω από τη γαστρονομία Mastercard Culinary / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτά τα Χριστούγεννα, η γαστρονομική σκηνή μας «συστήνεται» μέσα από το Around the table

Η αλήθεια είναι πως η γαστρονομία έχει αποκτήσει – μεταξύ πολλών άλλων – την  έννοια της υψηλής ενασχόλησης και όλοι εμείς αναζητάμε αφορμές, ώστε να δοκιμάζουμε διαφορετικές γεύσεις και να βιώνουμε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε κάθε γωνιά της πόλης.

Πιο πολύ από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, φυσικά, η περίοδος των Χριστουγέννων, είναι η ιδανική αφορμή για νέες γευστικές εμπειρίες, μιας και τα γιορτινά events, οι συνεχείς έξοδοι σε bar και εστιατόρια αλλά και οι οικογενειακές περιστάσεις που μας θέλουν να βρισκόμαστε με πρόσωπα που αγαπάμε γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι, δεν έχουν τελειωμό.

Με το Around the table μας δίνεται η ευκαιρία να συνδυάσουμε την έξοδο σε ένα καλό εστιατόριο με μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, καθώς πρόκειται για το γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard, στο οποίο συμμετέχουν κορυφαία εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έτσι, οι κάτοχοι καρτών Mastercard, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ειδικά σχεδιασμένα menus, γύρω από ένα τραπέζι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε μία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία.

Ο «κόσμος» του tasting μέσα από custom-made menus

Ένα παραδοσιακό κρητικό εστιατόριο, ένα cozy εστιατόριο – bar με ποιoτικό φαγητό και υπέροχα cocktails, ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο ή ένα all-day spot, όποια κι εάν είναι τα food spots που θα επιλέξουμε από το Around the table, ένα είναι το σίγουρο: Θα ζήσουμε μία ανεκτίμητη γαστρονομική εμπειρία!

Στο Around the table, κορυφαίοι σεφ, παραγωγοί και wine experts, και φυσικά, λάτρεις του φαγητού συναντιούνται γύρω από το τραπέζι, και μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ειδικά διαμορφωμένα μενού, με έμπνευση και γνώμονα τη φιλοσοφία του Zero Food Waste, που εκφράζει μια περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση στη μαγειρική, με σεβασμό στην πρώτη ύλη. Και όλα αυτά, μέσα από επιλεγμένα εστιατόρια της χώρας, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είμαστε κάτοχοι Mastercard®.

Picture2.jpg
Οι εμπειρίες που θα διευρύνουν τις γνώσεις μας γύρω από τη γαστρονομίαMastercard culinary / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εμπειρίες που θα διευρύνουν τις γνώσεις μας γύρω από τη γαστρονομία

Και για εμάς, που θέλουμε να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τους γνωστικούς μας ορίζοντες γύρω από τον «κόσμο» της γαστρονομίας, οι εκπλήξεις δεν σταματούν στα ειδικά διαμορφωμένα μενού, που φτιάχνονται μόνο για εμάς. Το Around the table δίνει την ευκαιρία στους κατόχους καρτών Mastercard να γνωρίσουν τις zero food waste food experiences, μέσα από μια σειρά από γαστρονομικές εμπειρίες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για όλους εμάς που περιμένουν να τις ζήσουμε από κοντά ή online.

Picture3.jpg
Οι εμπειρίες που θα διευρύνουν τις γνώσεις μας γύρω από τη γαστρονομίαMastercard culinary / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα φετινά Χριστούγεννα, η γαστρονομία θα γίνει η αγαπημένη μας γιορτινή συνήθεια. Αρκεί να μαζευτούμε γύρω από το τραπέζι με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα για να ζήσουμε μία Around the table γαστρονομική εμπειρία, που «υπόσχεται» να μας συναρπάσει. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είμαστε κάτοχοι καρτών Mastercard, έτσι ώστε να μπορούμε εύκολα, μέσα από το priceless.com/aroundthetable, να κάνουμε την κράτησή μας στο εστιατόριο της επιλογής μας και να απολαύσουμε τα μοναδικά menus, που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το «Around the table».