ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion γιόρτασε τα 12 χρόνια της με χαρά και πολλή μουσική!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion γιόρτασε τα 12 χρόνια της με χαρά και πολλή μουσική!

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η Amita Motion, μας υποδέχτηκε στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ σε ένα μοναδικό πάρτι και εμείς ήμασταν εκεί για να σας μεταφέρουμε όλα όσα ζήσαμε! Η μουσική γιορτή που περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο κέρδισε τις εντυπώσεις και μαζί με το αερόστατο, που ήταν το σήμα κατατεθέν του φετινού event, ανέβασε τον πήχη και την διάθεση όλων μας πολύ ψηλά.

Κάθε χρόνο καλύτερη και πιο δημιουργική η Amita Motion μας επιφύλασσε και φέτος πολλές εκπλήξεις! Από την είσοδο κιόλας η θετική ενέργεια ήταν διάχυτη σε όλο το χώρο! Μεγάλα αερόστατα, πολύχρωμα μπαλόνια και εντυπωσιακά happenings είχαν κατακλείσει το Τείχος των Εθνών. Η μουσική και τα μοναδικά acts εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους που δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι στις μέρες μας τα αληθινά χαμόγελα.

am1

Το κοινό καλωσόρισε ο πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Αθήνας.

PAN 040831

Στo stage βρέθηκε για να δώσει τον παλμό ο N.O.E, ο Mike, η Charis Savva, η Animado, ο Snik και οι Kings. Οι Radioact, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας ταξίδεψαν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια και μας απογείωσαν με τα τραγούδια τους. Αμέσως μετά ο κόσμος υποδέχτηκε τον Πάνο Μουζουράκη και την Xenia Ghali σε μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση.

PAN 025781

Στο positive stage βρέθηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα με τον Dj Pitsi, σε ένα μοναδικό performance σε συνεργασία με τους The StarBoys. Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε δυναμικά μέσα από φωτιές σε συνεργασία με τον Mark Angelo, τους The Players και τον Αναστάσιο Ράμμο.

PAN 047491
PAN 032921

Οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία βρέθηκε επίσης στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και ξεσήκωσαν το κοινό.

PAN 069241

Οι ΜΕΛΙSSES με ένα εντυπωσιακό intro ανέβηκαν στη σκηνή και ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό ερμηνεύοντας το "Κύμα! Ακολούθησαν οι Playmen με τους Mad Mac, αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα.

PAN 070891
PAN 08734 ret1

Από τη μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν οι guest εμφανίσεις. Το κοινό υποδέχτηκε τους NERVO & DVBBS που βρέθηκαν στην Ελλάδα αποκλειστικά στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για να χαρίσουν σε όλους μας την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία.

PAN 100301
PAN 093781

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Amita Motion φροντίζει κάθε της δράση να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Έτσι για ακόμα μια χρονιά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας ανακυκλώθηκαν τα υλικά των χιλιάδων συσκευασιών που απόλαυσαν οι fans, και επιπλέον, η Amita Motion θα προχωρήσει στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και περιμένουμε με ανυπομονησία την 13η Ημέρα Θετικής Ενέργειας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ