ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το COSMOTE Business One θα κάνει τις επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικές

Το COSMOTE Business One θα κάνει τις επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικές

"Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης" χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Χριστόπουλος, Business Sales & Marketing Executive Director Ομίλου ΟΤΕ το COSMOTE Business One που φέρνει πολλές αλλαγές στην επικοινωνία των επιχειρήσεων.

"Το COSMOTE Business One βοηθάει τις επιχειρήσεις να γίνουν μεγαλύτερες, να εκσυγχρονιστούν, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους. Συνεχίζουμε να παρέχουμε στις επιχειρήσεις εφόδια για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους, μέσα από τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες, με την εγγύηση ποιότητας και εμπειρίας του Ομίλου ΟΤΕ" κατέληξε.

Με το COSMOTE Business One

οι λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, το Internet, η τεχνολογία Cloud και οι εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου γίνονται ένα και βοηθούν την επιχείρηση να δουλεύει καλύτερα, να είναι πιο αποτελεσματική και να γίνει μεγαλύτερη. Με ενιαία ενημέρωση -οι λογαριασμοί μπορούν να παραδοθούν σε 1 φάκελο και για σταθερό και για κινητό (*)- αλλά κυρίως με μια νέα εμπειρία προσωπικής εξυπηρέτησης, καθώς όταν πλέον ο πελάτης καλεί στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818, ένα εξειδικευμένο στέλεχος που θα γνωρίζει με το όνομά του, θα τον ενημερώνει και θα τον συμβουλεύει προσωπικά, υπεύθυνα και ουσιαστικά.

Απεριόριστη Ενδοεταιρική Επικοινωνία

Με το COSMOTE Business One τα στελέχη μιας επιχείρησης έχουν απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία μεταξύ των εταιρικών κινητών, αλλά και από τα εταιρικά κινητά προς το σταθερό και αντίστροφα, χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ απολαμβάνουν άφθονο χρόνο ομιλίας προς σταθερούς και κινητούς προορισμούς(**).

Εξελιγμένο Τηλεφωνικό Κέντρο

Τώρα οι επιχειρήσεις αποκτούν ένα ακόμη εργαλείο, το Smart Office. Ένα εξελιγμένο, "εικονικό" τηλεφωνικό κέντρο (Virtual PBX) το οποίο, με μία απλή τηλεφωνική συσκευή, παρέχει Εκτροπή των εισερχόμενων κλήσεων, Ηχογραφημένες Ανακοινώσεις, Αναμονή Κλήσεων, Line Hunting, Μενού Επιλογών Φωνητικής Πύλης, Voicemail-to-Email και Virtual Fax, που μπορεί κανείς να διαχειριστεί από οπουδήποτε, μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου portal, εύκολα και γρήγορα. Με την υπηρεσία αυτή μπορεί η επιχείρηση να δημιουργεί τα μηνύματα που θέλει να ακούν οι πελάτες της όταν την καλούν ή είναι στην αναμονή, να δρομολογεί τις κλήσεις όπου χρειάζεται και όταν χρειάζεται, να λαμβάνει σε email τα fax που της στέλνουν, καθώς και τα μηνύματα που αφήνουν στον τηλεφωνητή.

Πρόσβαση στα αρχεία της επιχείρησης από παντού

Με το COSMOTE Business One οι καθημερινές εργασίες με πελάτες και συνεργάτες γίνονται πιο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χάρη στο Business Cloud Storage. Οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης αποκτούν πλήρη και ταυτόχρονη πρόσβαση στα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί "στο σύννεφο", μπορούν να τα επεξεργαστούν όπου και αν βρίσκονται, από οποιαδήποτε συσκευή, αλλά και να τα μοιραστούν με συναδέλφους τους και να κάνουν back-up. Μπορούν, επίσης, να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή τους από το Smartphone τους.

Βusiness Email

Στα οφέλη του COSMOTE Business One συγκαταλέγεται και η υπηρεσία Business Email που προσφέρει μία σειρά εργαλείων που ενισχύουν τη λειτουργία της επιχείρησης, όπως τα εταιρικά email με το όνομα της επιχείρησης, καθώς και υπηρεσίες όπως η φιλοξενία του site (web hosting) της επιχείρησης με κατοχύρωση ή ανανέωση του domain name.

Ιnternet με απίστευτες ταχύτητες

Οι πελάτες COSMOTE Business One απολαμβάνουν, επίσης, απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G και 4G+ έως 375 Mbps, ενώ με την σταθερή σύνδεση της επιχείρησης οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ταχύτητες έως 50Mbps.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.cosmote.gr/businessone/

(*) Ο πελάτης μπορεί να λαμβάνει τους λογαριασμούς του σε ένα φάκελο κατόπιν αιτήματός του. (**) Ανάλογα με το πρόγραμμα σταθερής και το πρόγραμμα κινητής που διαθέτουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ