ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπορεί μία κάψουλα να περιέχει όλη τη δύναμη της Φύσης;

Μπορεί μία κάψουλα να περιέχει όλη τη δύναμη της Φύσης;

Τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και περισσότερες συζητήσεις αναφορικά με το κατά πόσο μπορεί η τεχνολογία να βελτιώσει τη ζωή του ανθρώπου και κυρίως, για το αν είναι εφικτό να λειτουργήσει σε αρμονία με τη Φύση, προκειμένου να παρέχει το βέλτιστο αποτέλεσμα για την υγεία μας.

Εν έτει 2017, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το διατροφικό μέλλον μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Φύση για αυτό και ο άνθρωπος του σήμερα καλείται να επαναπροσδιορίσει άμεσα τις επιλογές και τα στάνταρντ του. Αυτό, έχει γίνει πλήρως αντιληπτό από τους σύγχρονους ερευνητές και φυσικά, από τις αγορές. Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός το ότι η επιστημονική κοινότητα, έχει βάλει σήμερα κάτω από το μικροσκόπιό της μια σειρά από βότανα και υπερτροφές που φημίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Στο πλαίσιο αυτό και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, πραγματοποιούνται συνεχώς νέες έρευνες με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση του σύγχρονου τρόπους ζωής και απώτερο στόχο, την άμεση πρόσβαση του ανθρώπου σε κορυφαία, προϊόντα, όπως τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής.

2

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται, όμως, είναι το εξής: Μπορεί μια απλή κάψουλα να περιέχει αυτούσια τη δύναμη της Φύσης; Η απάντηση βρίσκεται στο Ιπποφαές, ένα φυτό το οποίο είναι γνωστό και ως «βασιλιάς» των υπερτροφών και περιέχει περισσότερα από 190 φυσικά και ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά.

Σήμερα, το Ιπποφαές έχει καταφέρει να αποκτήσει μια διακεκριμένη θέση στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στη σύγχρονη επιστήμη ευεργετικές ιδιότητες. Με βιταμίνες, μέταλλα και Ω λιπαρά οξέα, συνιστά μια κορυφαία υπερτροφή. Ενέργεια, τόνωση, ομορφιά και αντιοξειδωτική προστασία είναι μερικά μόνο από τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει στον άνθρωπο.

Πώς, όμως, μπορούν να φτάσουν τα ωφέλιμα συστατικά της εν λόγω υπερτροφής στο πιάτο μας και για την ακρίβεια, στο στομάχι μας, χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητά τους; Με μια απλή κάψουλα, η οποία ήρθε έπειτα από πολλές έρευνες και δοκιμές και αποτελεί ό,τι πιο κοντά υπάρχει στο φυσικό καρπό του φυτού, καθώς περιέχει 100% καθαρό έλαιο Ιπποφαούς.

Η συγκεκριμένη κάψουλα αποτελεί, ουσιαστικά, μια καθαρή, συμπυκνωμένη μορφή της πρώτης ύλης -χωρίς επιπλέον συστατικά ή χρωστικές- και στην Ελλάδα έχουμε τη δυνατότητα να την καταναλώνουμε χάρη στην κορυφαία μέθοδο επεξεργασίας στην οποία υπόκειται: Την τεχνική της υπερκρίσιμης εκχύλισης. Μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη απομόνωση του ελαίου και το τελικό προϊόν είναι ελεύθερο πρόσθετων χημικών και διαλυτών.

3

Φυσικά, τεράστιος είναι ο ρόλος της πρώτης ύλης. Το SUPERFOODS® ΙΠΠΟΦΑΕΣ, που είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, προέρχεται από άγριο και αυτοφυές Ιπποφαές και αναπτύσσεται απουσία φυτοφαρμάκων και άλλων προωθητικών ανάπτυξης, στο φυσικό του περιβάλλον. Ουσιαστικά, είναι ό,τι πιο κοντά υπάρχει στον φυσικό καρπό Ιπποφαούς.

Όλα τα στοιχεία «δείχνουν» πως η αξιοποίηση των πρώτων υλών επαναπροσδιορίζεται και αποκτά μια πιο φυσική και φιλική προς τον άνθρωπο μορφή. Το «κλειδί» βρίσκεται στη Φύση και, όπως φαίνεται, η επιστημονική κοινότητα το έχει ανακαλύψει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ