ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H nrg στηρίζει το 1st Hope Streetball 2017 - 2 & 3 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας!

H nrg στηρίζει το 1st Hope Streetball 2017 - 2 & 3 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας!

Με τη στήριξη της nrg, η Ομοσπονδία Σωματείων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) με τη συμμετοχή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ), την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Αθηναίων και της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής, διοργανώνει το "1st Hope Streetball", μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία.

Με 1 μπάλα μπάσκετ, 8 ομάδες, 32 παίκτες, και πολλή μουσική, θα βρεθούμε στην καρδιά της Αθήνας, για να υποδεχτούμε, με κέφι και υπέροχη διάθεση, το «1st Hope Streetball», μια από τις σπουδαιότερες γιορτές του Αθλητισμού!

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 10:30 – 16:30 & την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 11:00 – 14:00, η Πλατεία Συντάγματος θα φορέσει τα αθλητικά της, και με την παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera 102,2 , θα φιλοξενήσει το «1st Hope Streetball» όπου σε ένα υπαίθριο γήπεδο, 8 ομάδες της Ομοσπονδίας Σωματείων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, θα συμμετέχουν σε αγώνες μπάσκετ 3x3 και θα πετύχουν το καλάθι της αγωνιστικής στάσης για τη ζωή!

Μαζί και με αθλητές των Παραολυμπιακών αθλημάτων Αντισφαίρισης με αμαξίδιο, Βόλεϊ καθιστών, Επιτραπέζια Αντισφαίριση του Μπότσια και Ξιφασκίας με αμαξίδιο, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και πολλή μουσική, χορό, διαδραστικά παιχνίδια και happenings, για μικρούς και μεγάλους!

osekk sintagma

Στις 2&3 Δεκεμβρίου μικροί και μεγάλοι θα βρεθούν στην Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας για να στηρίξουν την αληθινή τάση και δύναμη για καλύτερη ζωή!

Η ΟΣΕΚΑ εκπροσωπεί την Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο, στην κοινωνία του μπάσκετ, από το 1995 και σήμερα υποστηρίζει συνολικά 12 ομάδες, με 220 παίκτες, σε όλη την Ελλάδα και φυσικά την Εθνική Ομάδα. Με την ακούραστη προσπάθειά της, διοργανώνεται κάθε χρόνο το Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, παράλληλα φυσικά με τις συμμετοχές της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Η nrg στηρίζει έμπρακτα τη φετινή διοργάνωση του «1st Hope Streetball», με στόχο να φωτίσει τον δρόμο της δύναμης και της έμπνευσης και μαζί με την ΟΣΕΚΑ, την ΕΠΕ και την ΕΑΟΜ ΑμεΑ, καλεί όλους στις 2&3 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, να γιορτάσουν μαζί, τη δύναμη και την ελπίδα που προσφέρει ο αθλητισμός!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ