ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η COCO-MAT ανακοινώνει μια παγκόσμια συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό κατασκευαστή επίπλων Natuzzi

Η COCO-MAT ανακοινώνει μια παγκόσμια συνεργασία με τον κορυφαίο ιταλικό κατασκευαστή επίπλων Natuzzi

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της Μεσογείου στην οικιακή επίπλωση συνεργάζονται για να δημιουργήσουν εκπληκτικές επιλογές ύπνου για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 15.11.17 - Η COCO-MAT, κορυφαίος κατασκευαστής χειροποίητων στρωμάτων, κρεβατιών και άλλων προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ιταλικό κατασκευαστή επίπλων Natuzzi, προσφέροντάς του μια σειρά στρωμάτων, άνω στρωμάτων και μαξιλαριών ύπνου από φυσικά υλικά για να συμπληρώσουν τις ανάγκες της κρεβατοκάμαρας της Natuzzi.

Οι δύο αυτές μεγάλες εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν αφού συνειδητοποίησαν ότι έχουν μια κοινή φιλοσοφία: ότι η ποιότητα, η σχεδίαση και η χειροποίητη κατασκευή είναι πολύ σημαντική, πρέπει να υπάρχει προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες και πάντα σε απόλυτη αρμονία με τη Φύση. Η συνεργασία προέκυψε από την επιθυμία της Natuzzi να αναβαθμίσει την εμπειρία του ύπνου που προσφέρει με τα κομψά και design κρεβάτια της. Η COCO-MAT είναι ο τέλειος συνδυασμός καθώς από την ίδρυσή της πριν από σχεδόν 30 χρόνια παρέχει στους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο μια υψηλής ποιότητας, χαλαρωτική και αναζωογονητική εμπειρία ύπνου μέσω των χειροποίητων στρώματων και άλλων προϊόντων ύπνου κατασκευασμένα από φυσικά, ανανεώσιμα και βιώσιμα υλικά.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια γκάμα προϊόντων αποτελούμενη από δύο στρώματα διαθέσιμα σε τέσσερα κομψά χρώματα (γκρι, ιβουάρ, μπεζ και καφέ), ένα ανώστρωμα στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις και τέσσερις τύπους μαξιλαριών ύπνου. Τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να ικανοποιήσουν όλους τους τύπους σώματος.

Μήνυμα απο την COCO-MAT:Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τον καταξιωμένο κατασκευαστή επίπλων Natuzzi. Συμμεριζόμαστε την ίδια μεσογειακή φιλοσοφία σε σχέση με τη φύση και το ατελείωτο πάθος για ποιότητα, σχεδιασμό, χειροποίητη κατασκευή και τελειότητα.

Μήνυμα απο τη Natuzzi: Τα παραδοσιακά στρώματα COCO-MAT έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζουν τη μέγιστη χαλάρωση και ευχάριστη εμπειρία ύπνου, ο τέλειος συνδυασμός που συμπληρώνει τη σειρά επίπλων υπνοδωματίων Natuzzi Italia.

L017 fenice and L013 vela 2

COCO-MAT S.A.

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 στην Αθήνα, ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση, βασισμένη στο όραμα του ιδρυτή της, Paul Efmorfides, που παρέχει στους καταναλωτές την καλύτερη εμπειρία ύπνου σε στρώματα που κατασκευάζονται μόνο με φυσικά υλικά στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ξάνθη.Ως εκ τούτου, η COCO-MAT δεν είναι "φυσική" από μόδα. Αντίθετα, η αρχική ίδρυση της εταιρείας βασίστηκε στην ίδια την προϋπόθεση του Sleep on Nature: να δημιουργήσει και να προωθήσει έναν φυσικό ύπνο. Από τότε, η COCO-MAT χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης και πρωτοπορεί στον τομέα του φυσικού ύπνου με αυξανόμενη παρουσία σε μεγάλες πόλεις σε 17 χώρες, με πάνω από 100 σημεία πώλησης παγκοσμίως μέχρι σήμερα, επιπλώνοντας περισσότερα από 4.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως και δημιουργώντας σημαντικές συνεργασίες B2B, όπως με την Etihad Airways και την Latam Airlines που διαθέτουν τα φυσικά στρώματα COCO-MAT στις διακεκριμένες θέσεις.

NATUZZI S.P.A.

Η Natuzzi Group ιδρύθηκε το 1959 από τον Pasquale Natuzzi, πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο (ο οποίος συμπεριελήφθη στο American Furniture Hall of Fame το 2008). Η Natuzzi Group σχεδιάζει, παράγει και πωλεί μια ευρεία συλλογή καναπέδων, πολυθρόνων, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού. Η Natuzzi είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επίπλων της Ιταλίας, με τη μεγαλύτερη παγκόσμια εμβέλεια στον τομέα της, με επτά εργοστάσια παραγωγής, δώδεκα εμπορικά γραφεία και περισσότερα από 1.200 σημεία πώλησης παγκοσμίως. Η δεοντολογία και η κοινωνική ευθύνη, η καινοτομία, η βιομηχανική τεχνογνωσία και η διαχείριση της αλυσίδας αποτελούν τα δυνατά σημεία που κατέστησαν τη Natuzzi ηγέτη στην αγορά και την καθιέρωσαν ως την πιο αναγνωρισμένη εταιρεία επίπλων. Η Natuzzi SpA είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (σύμβολο: NTZ) από τις 13 Μαΐου 1993.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ