OLED και Super UHD κάνουν τη διαφορά αυτά τα Χριστούγεννα

Η τηλεόραση αποτελεί ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέλη μίας οικογένειας. Συν ότι η τηλεόραση είναι το σημείο όπου θα συγκεντρωθεί η οικογένεια ή το σημείο όπου θα μαζευτεί μία παρέα φίλων, προκειμένου να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή να απολαύσει μία κινηματογραφική ταινία. Όμως, το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να διαθέτεις και μία τηλεόραση που να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Διαβάστε επίσης

Για παράδειγμα, να μπορεί να υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου ανάλυσης 4Κ και HDR. Όπως, επίσης, να είναι και εξαιρετικά όμορφη, καθώς βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού. Ή ακόμη και να είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από πλευράς τεχνολογικών εξελίξεων.

Οι κορυφαίες τηλεοράσεις παγκοσμίως αυτή τη στιγμή είναι αυτές που αξιοποιούν τις δυνατότητες τεχνολογιών όπως είναι το OLED και το Super UHD. Και το κόστος αυτών των τηλεοράσεων έχει μειωθεί σημαντικά τους τελευταίους μήνες. Και αυτά τα Χριστούγεννα μειώνεται ακόμη περισσότερο, αν αξιοποιήσει κάποιος προσφορές όπως αυτή της LG Electronics, η οποία είναι ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών τεχνολογικών προϊόντων παγκοσμίως.

Η εορταστική προσφορά της LG είναι άκρως εντυπωσιακή, δεδομένου ότι με την αγορά μιας LG OLED TV 4Κ ή μιας LG SUPER ULTRA HD TV 4K, η κορεατική εταιρεία προσφέρει επιστροφή αξίας έως και 500 ευρώ και ένα Bluetooth speaker PH3.

Η διάρκεια της προσφοράς είναι από 11 έως 31 Δεκεμβρίου 2017 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), ενώ η επιστροφή γίνεται με άμεση πίστωση στο σημείο πώλησης των επίσημων συνεργατών της LG Electronics Ελλάς ή σε μελλοντική αγορά προϊόντος.

Για όσους αναρωτιούνται για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις, θα πρέπει να επισημάνουμε πως οι τηλεοράσεις OLED 4K της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης, τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR, καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision, που εξασφαλίζουν πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν, ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας με το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια τέλεια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου. Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να απολαύσει ULTRA HD Premium TV. Τέλος, είναι εξοπλισμένες με την πλατφόρμα LG webOS 3.5, η οποία προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις εντυπωσιακές λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote!

 

Αντίστοιχα, οι τηλεοράσεις SUPER UHDTV 4K της LG ενσωματώνουν την πιο προηγμένη τεχνολογία με ενίσχυση χρώματος μέχρι σήμερα, η οποία ονομάζεται Nano Cell και προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστική προβολή εικόνων με μοναδική χρωματική απόδοση, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, τα μοντέλα υποστηρίζουν περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision, ενώ είναι συμβατές και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG. Χάρη στη τεχνολογία Active HDR της LG, βελτιστοποιείται η εικόνα HDR και προσφέρεται πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα κάνει την τηλεόραση πολύ φιλική προς τον χρήστη καθώς είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link.

Όσον αφορά τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προσφορά, αυτά είναι:

-OLEDW7V (77’’ & 65’’), OLEDG7V (77’’ & 65’’), OLEDE7V (65’’), SJ957V (86’’) και SJ955V (75’’), στα οποία η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 500 ευρώ.

-OLEDC7V (65’’), OLEDB7V (65’’), OLEDE7N (55’’) και SJ950V (65’’), όπου LG προσφέρει επιστροφή αξίας 300 ευρώ.

-OLEDC7V (55’’) και OLEDB7V (55’’) όπου LG προσφέρει επιστροφή αξίας 200 ευρώ.

-SJ8 (65’’ & 60’’) στα οποία η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 150 ευρώ και

-SJ8 (55’’) όπου η LG προσφέρει επιστροφή αξίας 100 ευρώ.


Διαβάστε επίσης

11η ετήσια Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας WIND με ‘’20 Δεσμεύσεις για το 2020’’

Υπεγράφη η συμφωνία πώλησης του 66% του ΔΕΣΦΑ

Πέρασε στην Eni το 51% της ΖΕΝΙΘ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα