Κωτσόβολος: Έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech”
Πηγή: Κωτσόβολος

Η κορυφαία έκθεση τεχνολογίας “Thanks To Tech” της Κωτσόβολος για ακόμη μία χρονιά παρουσίασε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην τεχνολογία του σήμερα στις οικιακές συσκευές και συσκευές ψυχαγωγίας από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Διαβάστε επίσης

Οι νέοι βρήκαν τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες σε τρία διαδοχικά τουρνουά gaming, ξεκινώντας με το Samsung Challenge, συνεχίζοντας με το LG Gaming tournament και κορυφώνοντας την αδρεναλίνη με το G29 Driving Force event για ατελείωτες διαδρομές από τα cockpits των αμαξιδίων. Οι πλούσιες διαδράσεις, όπως καρέκλα για 4D εμπειρία, headset με mixed reality περιεχόμενο, προσομοίωση οδήγησης με το Grand Tourismo Sport, VR τεχνολογίες και drones, ενθουσίασαν τους επισκέπτες, ενώ ένας μεγάλος διαγωνισμός μοίρασε πλούσια δώρα στους τυχερούς των επισκεπτών.

Τα «έξυπνα» οικοσυστήματα συσκευών είχαν την τιμητική τους, φανερώνοντας πως η τεχνολογία δεν κερδίζει απλά τις εντυπώσεις, αλλά γίνεται απαραίτητη για την καθημερινότητα όλων! Οι «έξυπνες» συσκευές απέδειξαν πως μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, έχοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την «Alexa», η οποία φροντίζει να ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής, ακόμα και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους. Επίσης, πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών ή απλών sms δημιούργησαν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων. Οι εκπλήξεις στην κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών δεν ήταν μόνο αυτές! Τα ψυγεία του μέλλοντος μετατρέπονται στο κέντρο του σπιτιού όπου εκτός από εσωτερικές κάμερες για την παρακολούθηση των οικογενειακών προμηθειών, μπορούν να ενημερώνουν και για την ημερομηνία λήξης τους, ενώ προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιούν για να προηγούνται στο internet, να ακούνε ραδιόφωνο και να ελέγχουν τις συσκευές όλου του σπιτιού.

ThankstoTech Kotsovolos1

Η υψηλή τεχνολογία δεν μπορεί να αφήσει εκτός ενδιαφέροντος και τις «έξυπνες» συσκευές από το χώρο της εικόνας και του ήχου, αφού οι επισκέπτες είδαν από κοντά την πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία. Ακόμα, είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει τα ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ είδε από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό!

Η τεχνολογία γίνεται συνώνυμο της εμπειρίας και χάρη σε αυτήν η Κωτσόβολος δεσμεύεται προς το κοινό να προσφέρει αμέτρητες τεχνολογικές στιγμές για έξυπνο μαγείρεμα, διαισθητική πλύση, άνετο καθάρισμα στο σπίτι και ψυχαγωγία με απόλυτη συνδεσιμότητα!

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των Alpha Bank, MELLON Technologies, Oral-B, VISA.

Μάθετε περισσότερα στο www.kotsovolos.gr και το #ThanksToTech #Kotsovolos

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 96 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kotsovolos.gr/site/, ενώ απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/  

ThanksToTech Kotsovolos

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά και Ιρλανδικά αεροδρόμια και τη Phone House στην Ισπανία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και τη Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία και την Ισπανία.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Η Dixons Carphone βραβεύτηκε ως ‘Retailer of the Year’ στα Βραβεία Retail Week Awards 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.


Διαβάστε επίσης

Eθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: φέρνει τις αμέτρητες όψεις του Ωραίου στο φως

Ποια κινητά τηλέφωνα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp

Νέο ρεκόρ πωλήσεων στα βιομηχανικά ρομπότ

«Έξυπνο» μπουφάν για ποδηλάτες