ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς ένα ξεχωριστό ουίσκι με μέλι κατάφερε να μπει στον κόσμο των whiskey drinkers

Πώς ένα ξεχωριστό ουίσκι με μέλι κατάφερε να μπει στον κόσμο των whiskey drinkers

Όταν η εταιρεία που παράγει το κορυφαίο αμερικανικό ουίσκι στον κόσμο - και μάλιστα ένα από τα λίγα ξεχωριστά ουίσκι με ιστορία από το 1866 - εισάγει στην αγορά ένα νέο προϊόν, τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει.

Ο λόγος για το Jack Daniel’s Tennessee Honey που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο των whiskey drinkers (και όχι μόνο).

jack1

Όταν μια «φιλική εισαγωγή» είναι αρκετή

Πρόκειται για ένα μοναδικό blend που περιέχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Jack Daniel’s Black Label Old No 7, με μία ισορροπημένη γεύση μελιού.

Με σήμα κατατεθέν τo τετράγωνο μπουκάλι, διαφέρει για το ζεστό χρυσό χρώμα και την premium συσκευασία του, ωστόσο, η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε αυτό προϊόν και τα υπόλοιπα της εταιρείας είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος λάτρης του ουίσκι για να το απολαύσει. Δεν είναι, επίσης, ανάγκη να γνωρίζει την πραγματική ιστορία του κλασικού Old no 7, ούτε -φυσικά- να είναι ενήμερος για το γεγονός ότι περιέχει πραγματικό μέλι από τις μέλισσες του Tennessee. Αρκεί να θέλει απλά να το δοκιμάσει!

jack2

Το blend που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Jack Daniel’s Tennessee Honey κατάφερε να μπει στον κόσμο των whiskey drinkers. Τα τελευταία χρόνια η αγορά των αλκοολούχων κοκτέιλ σημειώνει μια «εκρηκτική» άνοδο σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλάζοντας τα δεδομένα και για τους λάτρεις του ουίσκι.

Πώς ακριβώς κατάφερε, λοιπόν, να κάνει την αλλαγή το Jack Daniel’s Tennessee Honey; Η απάντηση «κρύβεται» στην απλότητα, την αυθεντικότητα και τη δυναμικότητά του. Το νέο blend του Jack Daniel's απολαμβάνεται σκέτο με πάγο, αφήνοντας να αναδυθεί ο απόλυτος συνδυασμός των συστατικών του. Ωστόσο, με βάση το ουίσκι -και στην προκειμένη περίπτωση το Jack Daniel’s Tennessee Honey- δημιουργούνται και μερικά από τα πιο ιδιαίτερα κοκτέιλ στον κόσμο. Το Jack Honey Smash με lime και πορτοκάλι, το Jack Honey Ginger Ale με ginger και φυσικά το μοναδικό Jack Honey Queen Bee, το οποίο αποτελεί μια γευστική έκπληξη, είναι μερικά μόνο από τα κοκτέιλ που έχουν κάνει την «είσοδό» τους στον κόσμο των whiskey drinkers.

jack3

Στην ερώτηση αν το Jack Daniel’s Tennessee Honey είναι μέρος αυτής της απαιτητικής κοινότητας, μπορούμε να απαντήσουμε θετικά, σημειώνοντας, βέβαια, ότι είναι ίσως καλύτερο να θεωρηθεί ως μια «φιλική εισαγωγή» σε αυτόν τον γευστικό κόσμο. Για όσους χρειάζονται μια εναλλακτική, η «απάντηση» έρχεται από το Lynchburg του Tennessee.

Θυμηθείτε να απολαμβάνεται πάντα υπεύθυνα, και να μην συνδυάζετε ποτό και οδήγηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ