Franchise στην εκπαίδευση με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου!

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα με 58 παραρτήματα σε όλη τη χώρα και περισσότερους από 7.500 μαθητές να φοιτούν φέτος σε αυτά

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο Φροντιστήριο Πουκαμισάς ιδρύθηκε το 1989 στον Πειραιά από τον μαθηματικό κύριο Αθανάσιο Πουκαμισά που είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

IMG 0156

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς καθιερώθηκαν ως η πρώτη επιλογή στη συνείδηση των μαθητών, αλλά και των γονέων και κηδεμόνων τους, εξαιτίας της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους και της άρτιας οργάνωσης που χαρακτηρίζει τη λειτουργία τους.

Ως επακόλουθο του εξαίρετου εκπαιδευτικού έργου που επιτελούν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, οι μαθητές τους διαχρονικά σημειώνουν σπουδαίες επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή τους στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους σε πολύ υψηλό ποσοστό.

IMG 0179

Φέτος, 962 μαθητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς εισήχθησαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ την τελευταία τριετία τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είχαν 2.700 επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις! (Για να δείτε τους επιτυχόντες του Ομίλου πατήστε εδώ).

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς εφαρμόζουν ένα Πρότυπο Σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς, το οποίο αποδεικνύεται στην πράξη ότι αποφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Το μάθημα στο τραπέζι, η καινοτομία των φύλλων εργασίας, η προσομοίωση των εξετάσεων με στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων και η παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή είναι μία σειρά πρωτότυπων εκπαιδευτικών εργαλείων που έχουν ως στόχο τους τη βελτίωση του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

IMG 7799

Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι πιστοποιημένες με σύστημα ISO 9001:2008 από την TUV HELLAS, προκειμένου να επιτυγχάνεται η ομοιογενής και υψηλότατου επιπέδου λειτουργία όλων των διδακτηρίων του Ομίλου.

no1

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Ομίλου λειτουργεί και ο εκδοτικός του οίκος, οι Εκδόσεις Πουκαμισάς, που παράγουν τα αρτιότερα βοηθήματα, για όλα τα σχολικά μαθήματα τα οποία κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.

no2

Ενδεικτικό της αποδοχής και της εκτίμησης που χαίρει ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς από ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα είναι το γεγονός ότι από το 2013 μέχρι σήμερα έχουν λειτουργήσει 43 νέα Φροντιστήρια Πουκαμισάς με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise), ενώ η ανάπτυξη του Ομίλου συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς.

Από το 2014, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς έχει αναπτύξει ένα δίκτυο εκπαιδευτηρίων για μαθητές του Δημοτικού, τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς, τα οποία σήμερα αριθμούν 47 δομές σε όλη τη χώρα.

IMG 0289

Τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς έχουν ως στόχο τους οι μαθητές του Δημοτικού να χτίσουν γερές εκπαιδευτικές βάσεις και αυτό το επιτυγχάνουν μέσω της καθημερινής υποστήριξης της μελέτης τους, με ιδιαίτερη έμφαση στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών.

Φέτος, ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς εισέρχεται και στον δυναμικά ανερχόμενο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, ξεκινώντας τη νέα του εκπαιδευτική υπηρεσία ρομποτική πουκαμισάς, η οποία ήδη υλοποιείται σε 19 εκπαιδευτήριά του.

IMG 1694

Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται και στον τομέα της Πληροφορικής, αλλά και στον τομέα των Ξένων Γλωσσών όπου λειτουργεί ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών από το 2003.

Προτάσεις επαγγελματικής προοπτικής μέσω του συστήματος δικαιόχρησης (franchise) από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να «επιχειρήσετε» στον κλάδο της εκπαίδευσης με το κύρος, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα.

N 1773

Οι προτάσεις franchise του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι οι εξής:

  • Εκπαιδευτικός πολυχώρος Πουκαμισάς, που περιλαμβάνει όλες τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ομίλου, δηλαδή Φροντιστήριο, Μαθήματα Δημοτικού, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Πληροφορική και Ξένες Γλώσσες Πουκαμισάς.
  • Φροντιστήριο, Μαθήματα Δημοτικού, Εκπαιδευτική Ρομποτική και Πληροφορική Πουκαμισάς
  • Φροντιστήριο, Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς
  • Μαθήματα Δημοτικού, Ξένες γλώσσες, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Πληροφορική Πουκαμισάς
  • Μαθήματα Δημοτικού, Εκπαιδευτική Ρομποτική, Πληροφορική Πουκαμισάς

Σε ποιους απευθύνονται οι επιχειρηματικές προτάσεις του Ομίλου;

Οι εκπαιδευτικές και επιχειρηματικές προτάσεις του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς απευθύνονται σε:

  • Καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων, Δασκάλους και Καθηγητές Ξένων Γλωσσών, που θα ήθελαν να ιδρύσουν το δικό τους εκπαιδευτήριο του Ομίλου μας και να εργαστούν σε αυτό, ως καθηγητές και Διευθυντές Σπουδών.
  • Άτομα με ακαδημαϊκό προφίλ (στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζιτικοί κ.ά.) που τους ταιριάζει ο τομέας της εκπαίδευσης και έχουν εμπειρία στη διαχείριση και στον συντονισμό ομάδας εργαζομένων.
  • Επιχειρηματίες που τους ενδιαφέρει να επενδύσουν στον κλάδο της εκπαίδευσης, με την προϋπόθεση της συνεργασίας με εκπαιδευτικούς σε διοικητικό επίπεδο, τους οποίους ο Όμιλος θα έχει αξιολογήσει και εγκρίνει.
  • Φροντιστές που επιθυμούν να μετασχηματίσουν την υφιστάμενη δομή τους σε δομή του Ομίλου και να επωφεληθούν από την εκπαιδευτική οργάνωση, την εξωστρέφεια και τη διαφήμιση που ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς προσφέρει σε όλους τους συνεργάτες του.

 

Ποιο είναι το κόστος της επένδυσης;

To συνολικό κόστος επένδυσης για τη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού κέντρου Πουκαμισάς ξεκινά από τις 25.000 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με τα εκπαιδευτικά προϊόντα τα οποία θα περιλαμβάνει.

Πού θα πάρω περισσότερες πληροφορίες;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές προτάσεις του Ομίλου μπορείτε να λάβετε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: http://franchise.poukamisas.gr/


Διαβάστε επίσης

Novartis Hellas: Παρουσίαση της Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας 2016-2017

Το Deree – The American College of Greece παρουσιάζει τη νέα καμπάνια επικοινωνίας του

Πώς μπορούν οι νέοι να σχεδιάσουν το δικό τους αύριο στην Ελλάδα του σήμερα

Ιουλία Χαϊδά: Ανταγωνιστικό το ελληνικό μάρμαρο στο εξωτερικό