ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ZeniΘ: Η δυναμική πορεία της εταιρείας στην αγορά φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος

ZeniΘ: Η δυναμική πορεία της εταιρείας στην αγορά φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος

Τι κάνει μία εταιρεία επιτυχημένη; Αναμφίβολα, τα «συστατικά» είναι πολλά. Ένα όμως από τα πιο βασικά, το οποίο αρκετές φορές προσπερνάμε, είναι η εμπιστοσύνη. Η εν λόγω αξία είναι δύσκολο να καλλιεργηθεί, πόσο μάλλον στην εποχή μας που οι διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν έναν ακανθώδες θέμα και η δυσπιστία κυριαρχεί.

Η καινοτομία, η εξέλιξη και η ανάπτυξη προϋποθέτουν τόλμη, στήριξη και εμπιστοσύνη. Μία εταιρεία μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί, διαμορφώνοντας ισχυρές σχέσεις με όσους την επιλέγουν. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να αξιοποιεί τις δυνατότητές της και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις της, ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πελάτες της, αναγνωρίζοντας πως εκείνοι είναι που της έδωσαν την ενέργεια για να κάνει το επόμενο βήμα.

Αφορμή για να «ανοίξει» το θέμα της εμπιστοσύνης στάθηκε το τηλεοπτικό σποτ της ZeniΘ, το οποίο καταφέρνει μέσα σε λίγα λεπτά να αναλύσει την έννοια απλά και κατανοητά, παρουσιάζοντας παράλληλα την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Πρόκειται για το νέο εγχείρημα της ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, η οποία λειτουργεί από το 2000 και προχωρά σε μία πρωτοποριακή κίνηση, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ενεργειακή αγορά.

Η γνωστή εταιρεία, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών, προχωρά στο επόμενο βήμα της και έχει στόχο να κατακτήσει την κορυφή: Μετονομάζεται σε ZeniΘ, και εκτός από φυσικό αέριο, προμηθεύει πλέον και ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι, αποτελεί τον πρώτο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα.

2

Επιπλέον, αποτελεί την πρώτη εταιρεία του κλάδου που ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, επιλέγοντας να έχει μία ολοκληρωμένη παρουσία σε όλα τα social media, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως από το ευρύ κοινό. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύει στη διασφάλιση μίας άμεσης και έγκυρης επικοινωνίας με τους καταναλωτές.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της ZeniΘ, αναδεικνύει την αξία της εμπιστοσύνης και της ισχυρής σχέσης που έχει καταφέρει να καλλιεργήσει με τους πελάτες μέσα στα 18 χρόνια της λειτουργίας της. Επιπλέον, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν εκείνοι που την επιλέγουν μέσα από έναν νέο μεγάλο διαγωνισμό που διεξάγει στη σελίδα της στο Facebook, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν tablets τελευταίας τεχνολογίας.

Τέλος, η ZeniΘ επιφυλάσσει πολλές ακόμη εκπλήξεις στο ανανεωμένο site της. Επισκεφτείτε το για να ανακαλύψετε όλες τις προσφορές σε προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες σας και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά σας, αλλά και τα οικονομικά σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ