ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια αναγνώριση & Πρωτιά για τον Dr. Kωνσταντίνο Αναστασάκη στην Μεταμόσχευση Μαλλιών

Παγκόσμια αναγνώριση & Πρωτιά για τον Dr. Kωνσταντίνο Αναστασάκη στην Μεταμόσχευση Μαλλιών

Ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους ιατρούς στη μεταμόσχευση μαλλιών, παγκοσμίως είναι Έλληνας!

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, ABHRS, Επιστημονικός Διευθυντής της Anastasakis Hair Clinic είναι εξειδικευμένος στην Μεταμόσχευση Μαλλιών & πιστοποιημένος από το Αμερικανικό Συμβούλιο Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, ABHRS (American Board of Hair restoration Surgery).

Αναγνωρίζοντας την επιστημονική του κατάρτιση, την ιατρική δεοντολογία που τον διακατέχει και την επαγγελματική του αριστεία με εξαιρετικά και φυσικά αποτελέσματα σε εκατοντάδες μεταμοσχεύσεις μαλλιών, το σώμα των μελών του ABHRS εξέλεξε τον Dr. Αναστασάκη, μέλος του Board of Directors της ΑBHRS από 1ης Ιανουαρίου 2018 και με τριετή θητεία. Είναι η 1η φορά που Έλληνας ιατρός καταλαμβάνει αυτό το αξίωμα στο υψηλότερο ιεραρχικά όργανο της ABHRS.

Ο Dr. Αναστασάκης είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που πιστοποιήθηκε από το ABHRS ως εξειδικευμένος ιατρός στη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων. Από το 2016 εκλέγεται με ετήσια θητεία, ως προφορικός εξεταστής (oral examiner) στις πολύ απαιτητικές εξετάσεις που διενεργεί το Σώμα του ΑΒHRS για την πιστοποίηση νέων των μελών-ιατρών. Η ενεργός συμμετοχή του στις εξελίξεις της μεταμόσχευσης μαλλιών συνέβαλλε καθοριστικά στην εκλογή του ως μέλος στο Board of Directors of ABHRS.

abhrs anastasakis

Ο Dr. Αναστασάκης, είναι ενεργό μέλος της ISHRS Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery και συμμετέχει ενεργά σε όλα τα συνέδρια της ISHRS από το 2009 έως και σήμερα με ομιλίες και παρουσιάσεις. Τον Οκτώβριο του 2017 μετείχε στο ετήσιο συνέδριο στην Πράγα ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής και Πρόεδρος της μιας εκ των βασικότερων διασκέψεων των ABHRS & ISHRS, του Morbidity & Mortality Conference η οποία συγκέντρωσε 100% προσέλευση και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ιατρούς-μέλη. Ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που Έλληνας χειρουργός Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακίων ανέλαβε οργανωτική θέση στη διεξαγωγή του παγκόσμιου συνεδρίου της ISHRS και έλαβε τιμητική διάκριση για την εξαιρετική συνδρομή του ως Πρόεδρος της διάσκεψης.

IMG 7139
ANASTASAKIS ISHRS MM

H ISHRS επέλεξε και πάλι τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD, στη φετινή διοργάνωση του 26ου συνεδρίου που θα γίνει στο Hollywood των ΗΠΑ, να αναλάβει ξανά, ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής, τη θέση του Πρόεδρου της διάσκεψης του Morbidity & Mortality Conference, διατυπώνοντας χαρακτηριστικά στην πρόσκλησή τους: «We believe you will be a valuable contributor in this role again.» (Πιστεύουμε ότι και πάλι η συμβολή σας σε αυτό τον ρόλο, θα είναι πολύτιμη.»)

ISHRS LA18 Save the Date star 800 px RGB 06 26 17

Τέλος ως μέλος της ISHRS ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, συμμετέχει στην επιτροπή ρυθμιστικών ζητημάτων που αφορούν στα Ευρωπαϊκά πρότυπα Μεταμόσχευσης Μαλλιών (Ad Hoc Committee on Regulatory Issues - Subcommittee on European Standards). Σκοπός της επιτροπής αυτής είναι η συνεχής ενημέρωση για τις πληροφορίες που αφορούν στους κανονισμούς της μεταμόσχευσης μαλλιών σε διάφορα μέρη του κόσμου και η γνωμοδοτική της συμμετοχή σε ζητήματα που αφορούν την ISHRS, στους θεσμούς Υγείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, μετέχει και στην επιτροπή CME (Continuing Medical Education) της ISHRS που εποπτεύει όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματα της ISHRS που αφορούν στη συνεχή ιατρική εκπαίδευση και διασφαλίζει τις κατευθυντήριες γραμμές των διαδικασιών διαπίστευσης για το Συμβούλιο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (ACCME - Accreditation Council for Continuing Medical Education).

Στις 8 – 10 Μαρτίου στο Ντουμπάι θα πραγματοποιηθεί η Παγκόσμια Συνάντηση της ISHRS WLSW (World Live Surgery Workshop) και ο Dr. Αναστασάκης MD, PhD, είναι επίσημος προσκεκλημένος ανάμεσα σε δεκάδες παγκοσμίου φήμης ιατρούς συναδέλφους του και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του WLSW. Ο στόχος του συγκεκριμένου Workshop είναι να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις σύγχρονες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών με διαλέξεις, συζητήσεις και παρακολούθηση live χειρουργείων.

ANASTASAKIS 2018 wlsw ishrs

Ανάλογη πρόσκληση έχει αποδεχτεί ο Dr. Αναστασάκης για το Workshop που διοργανώνει η ISHRS σε συνεργασία με την Αισθητική Ακαδημία της Αιγύπτου και θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο τον Σεπτέμβριο του 2018. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, είναι ο μοναδικός Έλληνας ιατρός που προσκλήθηκε να λάβει μέρος στην οργανωτική επιτροπή εκπροσωπώντας επισήμως την ISHRS.

Ακόμα και στην Ελλάδα, που δύσκολα δεχόμαστε αυθεντίες και την επιτυχία κάποιου, η πορεία του Dr. Κωνσταντίνου Αναστασάκη MD, PhD στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών τον έχει αναδείξει ως έναν από τους καλύτερους ιατρούς και τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης και αποδοχής. Ως εκ τούτου θα συμμετάσχει ως εκπαιδευτής στην ενότητα που θα αφορά την Μεταμόσχευση Μαλλιών στο επιστημονικό συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser που γίνεται στην Αθήνα αρχές Φεβρουαρίου.

Όταν ένας ιατρός με το έργο του, καταφέρνει να ξεπεράσει τα στενά σύνορα της χώρας του και τυγχάνει της αναγνώρισης και της αποδοχής από παγκοσμίου κύρους οργανισμούς, όπως είναι η ISHRS και η ABHRS, οι οποίοι όχι μόνο τον συμπεριλαμβάνουν στα μέλη τους αλλά και του αναθέτουν οργανωτικούς και εκπαιδευτικούς ρόλους, σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με έναν επιστήμονα καταρτισμένο και εξειδικευμένο που λειτουργεί σύμφωνα με την ιατρική δεοντολογία.

όπως τονίζει ο Dr.Aναστασάκης «Η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη και εξειδικευμένη επέμβαση και πρέπει να γίνει τέλεια από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε κάθε ένα από τα τριχοθυλάκια που μεταμοσχεύουμε να φυτρώσει.

Πρέπει να είστε βέβαιος πως ο ιατρός με τον οποίον μιλάτε, έχει ως στόχο το καλό σας, κυρίως το μακροχρόνιο καλό σας, και όχι απλά να πληρωθεί για άλλο ένα χειρουργείο, ή να σας ικανοποιήσει για μερικά χρόνια με κάποια μαλλιά στο κεφάλι σας και μετά «έχει ο Θεός».

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι μια αισθητική επέμβαση που θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα ψυχολογικά, που θα σας αλλάξει την εμφάνιση και θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση όποτε κοιτάτε τον καθρέπτη.

Οι σύγχρονες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών μας επιτρέπουν να προσφέρουμε πυκνότητα και φυσικότητα που δεν ξεχωρίζει από τα φυσικά, πυκνά μαλλιά και να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε σχεδόν κάθε περιστατικό με τριχόπτωση, σε άνδρες και γυναίκες.

Οι σύγχρονες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών έχουν προσφέρει στο χειρουργό πιο λεπτό «πινέλο» για να «ζωγραφίσει» όποια και όσο μικρή λεπτομέρεια θέλει.

Θυμηθείτε όμως πως ούτε οι μπογιές ούτε το πινέλο κάνουν τον ζωγράφο!

Πρέπει να ξέρει να χρησιμοποιεί το «πινέλο»!

Είναι δική σας υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας να βρείτε το χειρουργό-καλλιτέχνη που με την γνώση του, την εμπειρία και το μεράκι του θα αποκαταστήσει τα μαλλιά σας και θα σας ξαναδώσει μια εμφάνιση που θα απολαμβάνετε για ολόκληρη της ζωή σας!»

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, Χειρουργός Κεφαλής-Τραχήλου, είναι εξειδικευμένος Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού, member of the Board of Directors ABHRS, ISHRS member & Πρόεδρος της ΕΛΑΜΑΤ (Ελληνική Ακαδημία Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού). Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ένα ραντεβού με τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD στο ιατρείο του, Λεωφ. Κηφισίας 312 & Παλαιολόγου 1 στο Χαλάνδρι, καθημερινά κατόπιν ραντεβού στο 210-8011000

ΔΗΜΟΦΙΛΗ