ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοδική πορεία για την Pylones Hellas

Ανοδική πορεία για την Pylones Hellas

Με θετικό πρόσημο έκλεισε και το 2017 η Pylones Ηellas, η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους system integrators της ελληνικής αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών. Η εταιρεία κατάφερε, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να πετύχει ρεκόρ πωλήσεων.

Ο κύκλος εργασιών για το 2017 διαμορφώθηκε στα 6,88 εκατ. ευρώ έναντι 6,07 εκατ. ευρώ το 2016 και 4,85 εκατ. ευρώ το 2015, ενώ τα κέρδη προ φόρων τριπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2016. «Η συνεχιζόμενη αυτή αύξηση – συνολικά πάνω από 40% μέσα στα τελευταία 3 χρόνια - αποδεικνύει ότι η Pylones Hellas παραμένει ψηλά στην εκτίμηση των μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα στους οποίους απευθύνεται, και ότι η εστίαση πάνω σε προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλειας ΙΤ υποδομών κορυφαίων παγκόσμιων κατασκευαστών ήταν απόλυτα επιτυχημένη» δήλωσε ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Η συνεχιζόμενη αύξηση του τζίρου συνδυάστηκε με δύο επιπλέον θετικά στοιχεία: α) τη διεύρυνση του πελατολογίου στο εξωτερικό, και β) την πλήρη ενσωμάτωση νέων λύσεων ασφάλειας από τη Forcepoint και την IBM στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων της Pylones Hellas».

Με την ολοκλήρωση του 2017 η εταιρεία συμπλήρωσε 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά. Η επέτειος αυτή βρίσκει την Pylones Hellas στην πιο ώριμη φάση της πορείας της, αλλά και στις νέες της, σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νέα Ιωνία. Στο πελατολόγιο περιλαμβάνονται οι 4 μεγαλύτεροι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και οι 4 μεγαλύτερες τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο που αξιοποιούν τις λύσεις της F5 Networks, η οποία αποτελεί μία από τις βασικές αντιπροσωπείες της Pylones Hellas. Ακόμη, πάνω από 40 ξενοδοχεία 4* και 5* χρησιμοποιούν συνολικά περισσότερα από 6.500 wireless access points της HPE-Αruba, ενώ σημαντικός αριθμός βιομηχανιών, καθώς και ναυτιλιακών και κατασκευαστικών εταιρειών αξιοποιούν εγκατεστημένες λύσεις από την Pylones με χρήση τεχνολογιών από τις HPE, Microsoft, IBM, Cisco, Forcepoint, Checkpoint, PaloAlto, Riverbed κλπ. Σημειώνεται ότι η εταιρεία πρόσφατα βραβεύθηκε από την Hewlett Packard Enterprise με την κορυφαία διάκριση “New Business Development Partner of the Year 2017”.

Στόχος για το 2018 – 2020, όπως δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Διογένους, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pylones, είναι «να συνεχίσει την ανοδική της πορεία, και να αποτελεί τον σταθερό και αξιόπιστο τεχνολογικό συνεργάτη των πελατών της για λύσεις ασφάλειας και βελτιστοποίησης των λειτουργιών και υποδομών τους με στόχο την κατάκτηση του ψηφιακού μέλλοντος».

Στρατηγικοί συνεργάτες και πυλώνες στην πορεία αυτή θα συνεχίσουν να είναι οι F5 Networks, HPE, IBM και Microsoft με τις πολυάριθμες λύσεις τους σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ