ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Home Entertainment 2018: Όλη μας η διασκέδαση μέσα από μία τηλεόραση

Home Entertainment 2018: Όλη μας η διασκέδαση μέσα από μία τηλεόραση

Αποστολή στη Νέα Υόρκη

Ο χρόνος που περνούμε εντός του σπιτιού, αν και ομολογουμένως για τους περισσότερους από εμάς είναι λίγος, παράλληλα είναι σχεδόν… απαίτησή μας να είναι ποιοτικός. Οι δεκάδες ώρες εβδομαδιαίως στο γραφείο, μας στερούν την «πολυτέλεια» να απολαύσουμε στο έπακρο τις στιγμές που βρισκόμαστε εντός του σπιτιού μας, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή όπως εμείς επιλέγουμε.

Ωστόσο, το περιβάλλον του σπιτιού μας πλέον «μεταμορφώνεται». Μάλιστα, «μεταμορφώνεται» με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο φιλικό, πιο χρηστικό, πιο ψυχαγωγικό, πιο διασκεδαστικό, για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με όσα παρακολουθήσαμε στο The First Look, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, την περασμένη εβδομάδα, όπου βρέθηκε το CNN Greece, το μέλλον της ψηφιακής απεικόνισης αλλάζει άρδην, με τη Samsung να ηγείται ενός οράματος που έχει στο επίκεντρο τη διάδρασή μας με τις οικιακές συσκευές.

Home Entertainment 2

«Η σειρά τηλεοράσεων του 2018 αποτελεί πραγματικά την πιο καινοτόμα και εξελιγμένη σειρά ως τώρα, σχεδιασμένη για τους καταναλωτές του σήμερα που προσέχουν την αισθητική του χώρου τους» ανέφερε σχετικά ο Jonghee Han, Πρόεδρος του Visual Display Business στη Samsung Electronics. Περισσότερη ελευθερία για το πού και πώς μπορεί κανείς να απολαύσει την τηλεόραση μέσα στο σπίτι, εγγυάται ο ίδιος, με τις νέες δυνατότητες που όλοι θα έχουμε.

Ώρα μέλλον: Τι θα αλλάξει στο σπίτι μας

Η σχέση μας με την τηλεόραση και την ψυχαγωγία μας εν γένει. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πώς από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι και το βράδυ πριν κοιμηθούμε, η τηλεόραση πλέον είναι ο προσωπικός μας σύμβουλος, που μπορεί να μας παρέχει χρήσιμες συμβουλές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με τη λειτουργία «Ambient mode». Μπορεί να παίζει μουσική, να προβάλλει τίτλους ειδήσεων, ενημερώσεις για την κυκλοφορία, αλλά και για τον καιρό.

Επιπλέον, για τις επιτοίχιες τηλεοράσεις, η λειτουργία «Ambient Mode» έχει τη δυνατότητα να μιμείται το μοτίβο του τοίχου στον οποίο εφάπτεται η τηλεόραση, ώστε να δημιουργεί ένα εκπληκτικό οπτικό εφέ, με το οποίο η τηλεόραση δεν ξεχωρίζει από τον τοίχο.

Η πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης είναι στην τηλεόρασή σου

Ποιος δεν θέλει να δίνει φωνητικές εντολές στην τηλεόρασή του κι εκείνη ευθύς να τις «εκτελεί»; Η πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης Bixby είναι εδώ, μιλάει αγγλικά (προς το παρόν) και έρχεται να μας δώσει απάντηση σε όλα μας τα ερωτήματα.

Home Entertainment 3

3, 2, 1 και… όλα αόρατα!

Είναι δεδομένο πως τα καλώδια μας έχουν όλους κουράσει; Δεν είναι μακριά η μέρα που θα ακουμπάμε απλώς το κινητό μας πάνω στο τραπέζι μας και εκείνο θα… φορτίζει. Μέχρι τότε, μπορούμε να χαρούμε με πιο απλές λύσεις. Πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να συνδέουμε όλες μας τις συσκευές με την τηλεόραση με ένα και μόνο «αόρατο» καλώδιο. Ο λόγος για το «One Invisible Connection», ένα λεπτό καλώδιο, που στο εξής θα διαχειρίζεται τα πάντα, συμπεριλαμβανόμενων του καλωδίου τροφοδοσίας και των δεδομένων της TV. Από 5 έως και… 15 μέτρα, έρχεται για να μας απαλλάξει από την ανάγκη να τοποθετήσουμε την τηλεόρασή μας κοντά σε παροχή ρεύματος ή σε συνδεδεμένες συσκευές, αλλά και από τα πολλά, μαύρα καλώδια που άχαρα κρέμονται πίσω από την τηλεόρασή μας.

Τηλεόραση χωρίς αντανακλάσεις γίνεται; Γίνεται!

Τέλος, για εκείνους που παρατηρούν αντανακλάσεις χάρη στο φως ή να αλλοιώνεται η ποιότητα των λευκών, τώρα με οι τηλεοράσεις QLED της σειράς Q8F και Q9F θα παρέχουν εκπληκτικές εικόνες με ιδανική αντίθεση μέσω της τεχνολογίας Direct Full Array (DFA). Συγκεκριμένα, το Direct Full Array χρησιμοποιεί ένα πάνελ με ζώνες έξυπνου ελέγχου του οπίσθιου φωτισμού, που προσαρμόζονται αυτόματα για να προσφέρουν πιο σκούρα επίπεδα μαύρου και καθαρότερα λευκά.

Home Entertainment 4 copy

Μπορεί να είδαμε τα μοντέλα-ναυαρχίδες της τηλεόρασης QLED και τη διευρυμένη σειρά τηλεοράσεων UHD, Premium UHD και Ultra-Large Screen στη Νέα Υόρκη, ωστόσο η καινοτόμα σειρά Home Entertainment 2018, με πρωτοποριακά σχεδιαστικά στοιχεία, βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και διαισθητικές έξυπνες δυνατότητες, θα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα από το τέλος Μαρτίου 2018, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

Το μέλλον στην οικιακή διασκέδαση είναι ήδη εδώ, εξατομικευμένη, γεμάτη χρήσιμες λύσεις. Το Home Entertainment 2018 ήρθε να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου μας και την ποιότητα του χρόνου που έχουμε στη διάθεσή μας εντός του σπιτιού μας. Εμείς, ο εαυτός μας και ο άλλος μας εαυτός, η τηλεόρασή μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ