ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 6 έως τις 12 Μαρτίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Δραπετσώνα, επέλεξε το «Ημίχρονο-Τελικό», σε δύο αγώνες από το Champions League και κέρδισε 12.250 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 5.895 ευρώ και στο Σύνθετο Δίδυμο, η απόδοση στο ευρώ ήταν 2.814 ευρώ. Την Κυριακή 11 Μαρτίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) των Κυπριακών Ιπποδρομιών, ένας νικητής κέρδισε 5.878 ευρώ.
ΕΛΛΑΔΑ
Μετρό: Αλλαγές και σήμερα στη Γραμμή 3 λόγω εργασιών - Ποιες ώρες αποσύρονται οι συρμοί
04:00
ΧΡΗΜΑ
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Εντάσσονται επιπλέον 500.000 εργαζόμενοι από τον Οκτώβριο
03:00
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλαγή ώρας: Ποια Κυριακή γυρνούν τα ρολόγια μία ώρα πίσω
02:00
ΧΡΗΜΑ
Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ: Έως 27 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις αιτήσεις
01:00
ΣΠΟΡ