ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 6 έως τις 12 Μαρτίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 14 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Δραπετσώνα, επέλεξε το «Ημίχρονο-Τελικό», σε δύο αγώνες από το Champions League και κέρδισε 12.250 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε έξι κούρσες) των Ελληνικών Ιπποδρομιών, η απόδοση στο ευρώ ήταν 5.895 ευρώ και στο Σύνθετο Δίδυμο, η απόδοση στο ευρώ ήταν 2.814 ευρώ. Την Κυριακή 11 Μαρτίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) των Κυπριακών Ιπποδρομιών, ένας νικητής κέρδισε 5.878 ευρώ.
ΕΛΛΑΔΑ
Ισχυρή έκρηξη στη Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - Αναφορές για τραυματίες
12:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεραπετρίτης για Ρούμπιο: Η Ελλάδα δεν είναι στο περιθώριο, αλλά πρωταγωνιστής των διεθνών εξελίξεων
12:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα Δημοκρατία: Ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός υποψήφιος στη Β' Πειραιώς στις εκλογές του 2027
12:12
ΚΟΣΜΟΣ
Στη Νάβι Πιλάι το Νόμπελ Ειρήνης- «Για τις προσπάθειές της να προωθήσει ειρήνη και διεθνές δίκαιο»
12:07
ΕΛΛΑΔΑ