ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένα κονσέρτο για τις ευχές

Ένα κονσέρτο για τις ευχές

«Οι Φίλοι του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός» συμμετέχουν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής με τη διοργάνωση ενός ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ρεσιτάλ αφιερωμένου στην επέτειο εκπλήρωσης της 1ης Ευχής παιδιού που σηματοδότησε την ίδρυση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός με τη συμμετοχή του διεθνώς αναγνωρισμένου πιανίστα, Lukas Vondracek, νικητή του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού πιάνου, Queen Elisabeth, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει: Johannes Brahms: Sonata No 3 in F minor, Op. 5, Bedřich Smetana: Four Czech Dances και Robert Schumann: Carnaval Op. 9.

Μέρος των εσόδων του ρεσιτάλ θα διατεθεί για τη στήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

O Lukas Vondracek πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην ηλικία των τεσσάρων ετών και έκανε το ντεμπούτο του στα δεκαπέντε του χρόνια, το 2002, με την Τσεχική Φιλαρμονική Ορχήστρα και τον Vladimir Ashkenazy. Ακολούθησε μια σημαντική περιοδεία στις ΗΠΑ το 2003 και με τις εξαιρετικές τεχνικές του ικανότητες χαρακτηρίστηκε εδώ και καιρό ως ένας ταλαντούχος και ώριμος μουσικός. Έχει συνεργαστεί με φημισμένους δημιουργούς παγκοσμίως όπως ο Paavo Järvi, ο Gianandrea Noseda, ο Marin Alsop και ο Christoph Eschenbach. Επιπλέον, έχει συμπράξει με ορχήστρες όπως η Ορχήστρα της Φιλαδέλφειας και η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης. Τα επιτυχημένα ρεσιτάλ του τον οδήγησαν στο Wigmore Hall του Λονδίνου, στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στο Tonhalle της Ζυρίχης, στο Konzerthaus της Βιέννης και στο Concertgebouw του Άμστερνταμ.

Σας περιμένουμε όλους στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, την Πέμπτη 26 Aπριλίου και ώρα στις 20.30, Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 για να κάνουμε όλοι μαζί την ευχή ενός παιδιού πραγματικότητα!

Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων έως και τις 10 Απριλίου: 2109637660

Τιμές: €20 (πλατεία) και €10 (εξώστης)

Μετά τις 10 Απριλίου η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μέσω TICKET SERVICES.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ