ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάρτιο
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάρτιο του 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Πειραιά, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα με πλεονέκτημα» και το «Τελικό Αποτέλεσμα & Under/Over», σε επτά αγώνες από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, έπαιξε το σύστημα 4-5-6-7 και κέρδισε 94.033,96 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έβδομης Ελληνικής Ιπποδρομίας, τρεις νικητές, στην Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, κέρδισαν από 1.734 ευρώ.
Την Κυριακή 1 Απριλίου, στο Τετραπλό της πρώτης Κυπριακής Ιπποδρομίας, ένας νικητής, στη Ρόδο, κέρδισε 1.297 ευρώ. Την Τετάρτη 4 Απριλίου, στο Τετραπλό της πρώτης Κυπριακής Ιπποδρομίας, ένας νικητής, στη Βάρη, κέρδισε 1.564 ευρώ και στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της τέταρτης Ελληνικής Ιπποδρομίας, τρεις νικητές, στο Μαρκόπουλο και τη Λαμία, κέρδισαν από 1.426 ευρώ.
Ο πρόεδρος Τραμπ λέει ότι «βλέπει» μια συμφωνία με την Κούβα
23:59
Η Πορτογαλία ανακοίνωσε πακέτο βοήθειας 2,5 δισ. ευρώ μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Κριστίν
23:50
Πάτρα: Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελία 23χρονου για εκβιασμό και απειλές
23:42
Γνωστός ακτιβιστής αφήνεται ελεύθερος στη Βενεζουέλα - Σημαντικό βήμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα
23:31