ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ιστορική Έκδοση «Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων» αποκτά παγκόσμια διάσταση!

Η ιστορική Έκδοση «Who is Who Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων» αποκτά παγκόσμια διάσταση!

Οι Ελληνίδες Γυναίκες Ηγέτες απλώνουν τα φτερά τους και γίνονται οι Ελληνίδες του Κόσμου. Με μεγάλη συγκίνηση, χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η Έκδοση μας τίθεται και υπό την τιμητική Αιγίδα του «Ευρω-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (EAWC)».

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την Πρόεδρο και Ιδρύτρια του, την Παγκόσμια Ελληνίδα, Κυρία Λούλα Λόη Αλαφογιάννη η οποία επικεντρώθηκε στην εξύψωση τα της ζωής των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αποστολή του Ευρώ-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών είναι η ενίσχυση της κοινωνικής θέσης της γυναίκας στην παγκόσμια αγορά, οικοδομώντας στρατηγικές συμμαχίες μεταξύ γυναικών επιχειρηματιών και επιφανών ηγετικών προσωπικοτήτων των Η.Π.Α., Ευρώπης, Μεξικού και Λατινικής Αμερικής. Μέσω του Συμβουλίου, γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων και με ποικίλα επιτεύγματα στο ενεργητικό τους εργάζονται μαζί, με κοινό στόχο την προώθηση της πρόσβασης των γυναικών σε ηγετικές θέσεις, προετοιμάζοντας παράλληλα το έδαφος για τις επόμενες γενιές γυναικών στον επιχειρηματικό και σε άλλους τομείς.

Το Εκδοτικό αυτό γεγονός του έτους 2018, πραγματοποιείται για πρώτη φορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

cover gunaikes1

Για περαιτέρω πληροφορίες: www.womenleaders.gr & info@womenleaders.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ