ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Xiaomi: Τα νέα μοντέλα Redmi 5 και Redmi 5 Plus αλλάζουν τον κόσμο των smartphones

Xiaomi: Τα νέα μοντέλα Redmi 5 και Redmi 5 Plus αλλάζουν τον κόσμο των smartphones

Η νέα σειρά από smartphones της Xiaomi που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σας, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν αυτόν τον καιρό οι χρήστες στην αγορά: Μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα, ανθεκτικότητα, μεγάλη χωρητικότητα μνήμης και μια τιμή που δεν θα σας βάλει στη διαδικασία δεύτερης σκέψης. Διότι τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus από την Xiaomi καλύπτουν κάθε χαρακτηριστικό που ψάχνετε να βρείτε πριν αγοράσετε το επόμενο smartphone σας.

Τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αλλά και το όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στο minimal design των δύο αυτών συσκευών, ήρθαν για να αλλάξουν τον κόσμο των smartphones, φέρνοντάς σας λίγο πιο κοντά στο μέλλον. Εξάλλου, είναι γεγονός πως η Xiaomi φημίζεται για το πανέμορφο design των smartphones της, αλλά και την άρτια ποιότητα κατασκευής τους.

Τα χαρακτηριστικά τους

2

Τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus, έχουν περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά από όσα θα περίμενε κάποιος. Αυτό συμβαίνει διότι ακόμη και το μικρότερο από τα δύο (Remdi 5) έχει καταπληκτικές δυνατότητες για το μέγεθός του. Πρόκειται για δύο γρήγορα και ανθεκτικά smartphones, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και εξαιρετικό value-for-money.

Και τα δύο αυτά, έξυπνα κινητά τηλέφωνα διακρίνονται για το ελαφρύ τους σώμα, το αστραπιαία γρήγορο λειτουργικό τους σύστημα MIUI 9, αλλά και την ανθεκτικότητά τους. Το Redmi 5 και το Redmi 5 Plus, έχουν φτάσει να ξεπερνούν τα όρια ενός πολύ καλού smartphone, καθώς όλες σας οι εντολές στο κινητό γίνονται μόνο σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η νέα γενιά οθονών κινητών τηλεφώνων μπορεί να σας χαρίσει πραγματικά μοναδικές εμπειρίες χρήστη, προσφέροντάς σας όλα όσα δεν μπορούσατε να βρείτε τόσο καιρό σε ένα μόνο κινητό τηλέφωνο!

Το Redmi 5 Plus δεν μοιάζει να έχει πολλές σημαντικές διαφορές από το μικρότερο «αδερφάκι» του. Με μεγαλύτερη μπαταρία (με το Redmi 5 να έχει 3300mAh, το Redmi 5 Plus βρίσκεται στα 4000mAh), οκταπύρηνο επεξεργαστή 14nm Snapdragon, αλλά και ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη (από την 5.7’’ του Redmi 5, στην 5.99’’ του Redmi 5 Plus), η οποία μπορεί να σου προσφέρει ανάλυση Full HD+ στην αναπαραγωγή βίντεο και παιχνιδιών. Αξίζει να σημειωθεί όμως, πως και στα δύο παραπάνω smartphones υπάρχει μια κάμερα 1.25μm pixel και υψηλή ανάλυση 12 MP, με το Redmi 5 Plus να διαθέτει και διπλό LED φλας. Όλα τα παραπάνω, συμβάλλουν φυσικά, στην απόλυτη εμπειρία χρήστη.

Η μοναδική εμπειρία χρήσης

3

Όπως τα περισσότερα smartphones της Xiaomi, έτσι και η νέα σειρά των Redmi 5 και Redmi 5 Plus ενσωματώνουν το περιβάλλον χρήστη MIUI της εταιρείας. Με τη βάση του στο Android Nougat και τις ευκολίες του, έρχεται να προσθέσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Xiaomi.

Την απόλυτη εμπειρία χρήσης όμως, την αποτελεί ο προσεγμένος σχεδιασμός του, η γρήγορη ταχύτητά του και το απλό και κατανοητό μενού του. Αξίζει να κάνουμε μια αναφορά και στις επιδόσεις των Redmi 5 και Redmi 5 Plus, οι οποίες έχουν ήδη αφήσει τους χρήστες τους άφωνους, κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλές από τις προσδοκίες τους! Από μερικά social networking και messaging apps, μέχρι εφαρμογές gaming, τα νέα smartphones της Xiaomi αντεπεξέρχονται σε κάθε εντολή που τους δίνετε. Με τη βοήθεια, φυσικά, των επεξεργαστών Snapdragon της Qualcomm.

Όλα τα παραπάνω, μας κέρδισαν από την πρώτη κιόλας χρήση ενός Redmi 5. Πράγμα που μας οδηγεί στην απόφαση του ότι ακόμη κι αν… δεν ψάχνουμε να αλλάξουμε κινητό, η Xiaomi μας έκανε να το ξανασκεφτούμε!

Τα Redmi 5 (169 ευρώ) και Redmi 5 Plus (με δύο επιλογές σε 3GB+32GB στα 199 και 4GB+64GB στα 229 ευρώ) της Xiaomi έρχονται στη Ελλάδα αποκλειστικά από την Info Quest Technologies, η οποία και σας προσφέρει δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, ακουστικών και Smart Devices αλλά και παροχή service στο Collection Point (Αλ. Πάντου 25, Καλλιθέα) και στο Εργαστήρι Επισκευών (Λεωφ. Κηφισού 127, Αγ. Ιωάννης Ρέντης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ