ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL επίσημος χορηγός της Ειρηνοδρομίας

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL επίσημος χορηγός της Ειρηνοδρομίας

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL παράγονται από την ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία GAP, το εργοστάσιο της οποίας εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο από το 1949. Θα βρίσκονται εκεί με ένα περίπτερο αφιερωμένο στην αξία της ειρήνης και στην τοπική κοινωνία που την αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια από την πρώτη ημέρα  της ίδρυσής της. 

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL τρέχει στη γειτονιά της, στον Άγιο Δημήτριο και συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ειρηνοδρομία ως Μεγάλος Χορηγός.

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, θα βρίσκονται δίπλα σε όλους του δρομείς στηρίζοντας τις αξίες της υγείας και ποιότητας ζωής που εξασφαλίζονται μέσα από τη σωστή διατροφή και απογειώνονται μέσα από τον αθλητισμό.

Είναι στη φύση μας να τρέχουμε μαζί για το καλύτερο!

Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά με τη GAP:

Η εταιρεία GAP, ιδρύθηκε το 1949 στον Άγιο Δημήτριο και αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακευτικές βιομηχανίες με ισχυρή παρουσία σε διεθνείς αγορές. Ξεκινά την ανάπτυξη της σειράς βιταμινών EVIOL, με τεχνολογία μαλακών καψουλών το 1978 και συγκεκριμένα της βιταμίνης Ε EVIOL. Ως παραγωγός μαλακών καψουλών στην Ελλάδα και με πολυετή πείρα στον κλάδο των βιταμινών και της υγείας, σήμερα αναπτύσσει τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL.

Επισκεφθείτε: www.eviol.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ