«Ραντεβού» στο Μαρκόπουλο με επτά ιπποδρομίες και έντονη αγωνιστική δράση
Επτά κούρσες περιλαμβάνει, σήμερα, το ιπποδρομιακό «ραντεβού» της Παρασκευής στο Μαρκόπουλο. Οι ίπποι που συμμετέχουν στην πρώτη κούρσα του προγράμματος θα βρεθούν στη γραμμή της εκκίνησης στις 17:00.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η δεύτερη ιπποδρομία, η οποία θα διεξαχθεί στα 1.575 μέτρα, με επτά καθαρόαιμους ίππους να διεκδικούν την πρώτη θέση.
Η τέταρτη ιπποδρομία είναι αναμέτρηση… γένους θηλυκού. Μάλιστα, οι τέσσερις από τις επτά φοράδες, που θα αναμετρηθούν στα 1.400 μέτρα, προέρχονται από νίκη στην τελευταία τους εμφάνιση.
Στην έκτη ιπποδρομία – την πολυπληθέστερη του προγράμματος – οι έντεκα καθαρόαιμοι ίπποι, που θα παλέψουν για την νίκη στα 1.200 μέτρα, αναμένεται να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα.
Ντεμπούτο για δύο ίππους
Την πρώτη του συμμετοχή στον ελληνικό ιππόδρομο θα πραγματοποιήσει ο πενταετής ΠΑΡΚΟΥΡ, ο οποίος έχει ήδη σημειώσει δύο νίκες στο εξωτερικό. Την παρθενική του εμφάνιση στις ιπποδρομίες θα κάνει ο τριετής ΑΠΗΛΙΝΚ, που συμμετέχει στην τρίτη κούρσα του προγράμματος.
«Spider-Man: Brand New Day»: Όλα τα κρυμμένα spoiler και οι επιπτώσεις για το μέλλον του MCU
08:26
Κυψέλη: Απολογείται σήμερα ο 26χρονος για την δολοφονία της 38χρονης που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα
08:16
Timelapse βίντεο καταγράφει την εξάπλωση της πύρινης λαίλαπας στον Κιθαιρώνα
08:05
Καλιφόρνια: Ένοπλος συνελήφθη σε γήπεδο γκολφ του Τραμπ, πριν από επίσκεψη του αμερικανού προέδρου
07:56