ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

City Unity College: Τελετή Αποφοίτησης 2018

City Unity College: Τελετή Αποφοίτησης 2018

Η τελετή αποφοίτησης για την τάξη του 2018 του City Unity College πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, 88 πτυχιούχοι του City Unity έλαβαν τα πτυχία τους, καταχειροκροτούμενοι από τις οικογένειες και τους φίλους τους σε μια κατάμεστη αίθουσα.

HG

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο κ. Χάρης Γερονικόλας, Πρόεδρος του City Unity Educational Group, αναφέρθηκε στην εκπαιδευτική φιλοσοφία του City Unity College, τονίζοντας ότι ακριβώς αυτή η φιλοσοφία είναι που επιτρέπει στους απόφοιτους να διακρίνονται στην επαγγελματική τους ζωή.

GR

Στην ομιλία του, ο καθηγητής Gregory T. Root, Dean of Unity College, απευθυνόμενος στους απόφοιτους ζήτησε «να μην κρίνουν τα βιβλία από τα εξώφυλλά τους», και να μάθουν να υπερνικούν την τάση να κρίνουν άτομα, κοινωνικές ή εθνοτικές ομάδες, ακόμη και χώρες, σύμφωνα με στερεότυπα που συχνά είναι εντελώς ανακριβή.

IG

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, General Manager of Retail Banking Eurobank, υπογράμμισε το γεγονός ότι η επιτυχία των αποφοίτων στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή θα αντανακλά, εν μέρει τουλάχιστον, τη συνειδητή προσπάθειά τους για την πολυσυζητημένη αλλά σπανίως επιτυχημένη ισορροπία που χρειάζεται μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

VT AS

Τα πτυχία του City University of Seattle δόθηκαν από τον συντονιστή του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του City Unity College, κ. Vesselin Todorov, ενώ ο Αλέξανδρος Σκλέπας, ήταν ο αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Computing, που εκφώνησε τον αποχαιρετιστήριο λόγο εκ μέρους και των υπόλοιπων συμφοιτητών του.

DB PE

Τα πτυχία του Cardiff Metropolitan University δόθηκαν από τον καθηγητή David Brooksbank, Dean of Cardiff Metropolitan University School of Management, με τον Φίλιππο Ευστρατιάδη, αριστούχο απόφοιτο του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, να εκφωνεί τον αποχαιρετηστήριο λόγο εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους συμφοιτητές του.

Awards1
Awards2

Στη συνέχεια επιδόθηκαν τιμητικές διακρίσεις στον κ. Ιάκωβο Γιαννακλή, στον κ. RashadMagber, γενικό γραμματέα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης, στον καθηγητή DavidBrooksbank και στην κ. Αφροδίτη Βαβούγιος, Head of Study Abroad Department of City Unity College.

Με την προτροπή της προς τους απόφοιτους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να μην φοβούνται τα εμπόδια στη ζωή τους, η registrar του City Unity College, Δέσποινα Μασαούτη έκλεισε το επίσημο μέρος της τελετής αποφοίτησης με μια στοχαστική και εμπνευσμένη νότα.

all stuff students

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν, καθώς οι απόφοιτοι πόζαραν για το επίσημο ομαδικό πορτρέτο τους στο λόμπι του Ιδρύματος Ευγενίδου και στα εντυπωσιακά σκαλιά στην είσοδο του κτιρίου. Στη συνέχεια ξανάσμιξαν με τις οικογένειες και τους φίλους τους, καθώς και με καθηγητές και μέλη του προσωπικού του κολλεγίου κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που πραγματοποιήθηκε στο λόμπι του Ιδρύματος Ευγενίδου, ενός χώρου αντάξιου για ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ