ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Deloitte Ελλάδας: Αναδείχθηκε “Greece Tax Firm of the Year” για 3η φορά τα τελευταία 6 χρόνια

Deloitte Ελλάδας: Αναδείχθηκε “Greece Tax Firm of the Year” για 3η φορά τα τελευταία 6 χρόνια

Η Deloitte Ελλάδας απέσπασε ακόμα μια σημαντική διεθνή διάκριση, καθώς ανακηρύχτηκε Greece Tax Firm of the Year 2018 στα ευρωπαϊκά φορολογικά βραβεία που διοργάνωσε το διεθνούς φήμης περιοδικό International Tax Review. Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων, που διοργανώνονται για 13η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, την Πέμπτη 17 Μαΐου στο ξενοδοχείο Savoy.

Πιο συγκεκριμένα, το δίκτυο εταιρειών της Deloitte απέσπασε στο σύνολο 13 βραβεία, περισσότερα από κάθε άλλη συμβουλευτική εταιρεία, μεταξύ των οποίων τα βραβεία European Tax Firm of the Year και European Tax Compliance and Reporting Firm of the Year. Παράλληλα 7 διαφορετικά εθνικά τμήματα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης και της Deloitte Ελλάδας, βραβεύτηκαν με το βραβείο Tax Firm of the Year ενώ 4 ακόμα τμήματα βραβεύτηκαν με το National Transfer Pricing Αward.

Η φετινή διάκριση του τμήματος φορολογικών υπηρεσιών της Deloitte Ελλάδας, αποτελεί την τρίτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια που η εταιρεία βραβεύεται για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της.

Η Μαρία Τρακάδη, επικεφαλής του τμήματος φορολογικών υπηρεσιών της Deloitte Ελλάδας δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για μία ακόμα διεθνή διάκριση, την τρίτη μας τα τελευταία 6 χρόνια. Αυτό το βραβείο αποτελεί ακόμα μία αναγνώριση της δουλειάς και της αφοσίωσής μας στην παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί επιστέγασμα της σκληρής και μεθοδευμένης δουλειάς της ομάδας του τμήματος φορολογικών υπηρεσιών της Deloitte Ελλάδας. Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς, ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη ψηλότερα σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και την ποιότητα της δουλειάς μας».

Σχετικά με την Deloitte στην Ελλάδα

Η Deloitte αναφέρεται σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη και τις συναφείς οντότητές τους της Deloitte Touche Tohmatsu Limited, μιας ιδιωτικής Βρετανικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης ("DTTL"). Η DTTL και κάθε μία από τις εταιρείες μέλη της είναι νομικά χωριστές και ανεξάρτητες οντότητες. Η DTTL (επίσης αποκαλείται "Deloitte Global") δεν παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.deloitte.com/about για να ενημερωθείτε για το παγκόσμιο δίκτυο των εταιριών μελών μας.

H «Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών», η «Deloitte Business Solutions Ανώνυμη Εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων», η «Deloitte Accounting Compliance & Reporting Services A.E.» και η «Deloitte Alexander Competence Center Ανώνυμη Εταιρεία Συμβούλων επιχειρήσεων» είναι οι ελληνικές εταιρείες μέλη της Deloitte Touche Tohmatsu Limited, μιας ιδιωτικής Βρετανικής εταιρίας περιορισμένης ευθύνης («DTTL»). Η «Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών» παρέχει ελεγκτικές (audit) υπηρεσίες καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου (risk advisory), η «Deloitte Business Solutions Ανώνυμη Εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων» χρηματοοικονομικές (financial advisory), φορολογικές (tax) και συμβουλευτικές (consulting) υπηρεσίες και η «Deloitte Accounting Compliance & Reporting Services A.E.» λογιστικές υπηρεσίες (accounting outsourcing). H «Deloitte Alexander Competence Center Ανώνυμη Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων» με έδρα στη Θεσσαλονίκη είναι ένα κέντρο καινοτομίας που παρέχει χρηματοοικονομικές (financial advisory), φορολογικές (tax) και συμβουλευτικές (consulting) υπηρεσίες.

Η «Κοϊμτζόγλου-Λεβέντης και Συνεργάτες» ("KL Law Firm") είναι η ελληνική δικηγορική εταιρεία που παρέχει νομικές υπηρεσίες και συμβουλές στην Ελλάδα.

To δίκτυο της Deloitte παρέχει ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου και φορολογικές υπηρεσίες σε πελάτες του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα όλων των κλάδων. Το δίκτυο της Deloitte προσφέρει υπηρεσίες σε 4 στους 5 οργανισμούς του Fortune Global 500® μέσω ενός παγκόσμιου διασυνδεδεμένου δικτύου εταιρειών-μελών που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες συνεισφέροντας παγκοσμίου επιπέδου δυνατότητες, βαθιά γνώση και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις πιο πολύπλοκες επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών μας. Για να μάθετε περισσότερα για το πώς τα περίπου 245.000 στελέχη μας δημιουργούν τον αντίκτυπο που μετράει παρακαλούμε να συνδεθείτε μαζί μας μέσω Facebook, LinkedIn ή Twitter.

Το υλικό αυτό περιέχει αποκλειστικά και μόνο γενικές πληροφορίες και καμία από τις εταιρείες μέλη του διεθνούς δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu Limited ή άλλες συνεργαζόμενες οντότητες (συνολικά, το δίκτυο της Deloitte) δεν δύναται να εκληφθεί ότι δι’ αυτού παρέχει συμβουλές ή υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, οι αναγνώστες θα πρέπει να αναζητήσουν εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με κάθε ειδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Προτού λάβετε αποφάσεις ή προβείτε σε ενέργειες που μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά ή την επιχείρησή σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ειδικό επαγγελματία σύμβουλο. Καμία νομική οντότητα του δικτύου της Deloitte δεν αποδέχεται ευθύνη για οιαδήποτε ζημία υποστεί οποιοσδήποτε που βασίσθηκε στο παρόν.

© 2018. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Deloitte Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες

  • V+O Communication, Άκης Σταμούλης, email: as@vando.gr, τηλ: 210 7249000 (278)
  • Deloitte, Αρετή Καντλή, email: akantli@deloitte.gr, τηλ: 210 6781 392

ΔΗΜΟΦΙΛΗ