ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola: Αλλάζει «εποχή» με πρωτοποριακό στρατηγικό όραμα - Αυτά είναι τα νέα της προϊόντα

Coca-Cola: Αλλάζει «εποχή» με πρωτοποριακό στρατηγικό όραμα - Αυτά είναι τα νέα της προϊόντα

Η Coca-Cola παρουσίασε στο Balux Prive τη νέα, παγκόσμια στρατηγική της «Total Beverage Company» αλλά και τα νέα της προϊόντα που αναμένεται σε λίγες ημέρες να βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των άλλων σημείων πώλησης.

Μόνο μπροστά κοιτά η Coca- Cola! Σεβασμός στο περιβάλλον, ανακύκλωση, «φροντίδα» υδάτινων πόρων και φυσικά παραγωγή νέων ροφημάτων φυτικής προέλευσης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της μεγάλης αυτής εταιρείας. «Σημαία» του ομίλου πλέον η «Total Beverage Company»... Η νέα, παγκόσμια στρατηγική της, η οποία και δίνει έμφαση και απευθύνεται στους καταναλωτές κάθε ηλικίας.

Αυτά είνα τα νέα προϊόντα της Coca Cola

Το 2018 λανσάρει στην Ελλάδα πορτοκαλάδα Fanta με 30% λιγότερη ζάχαρη και 20% χυμό πορτοκάλι, πορτοκαλάδα Fanta και λεμονάδα Zero χωρίς θερμίδες και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Sprite Zero Λεμόνι Μέντα, καθώς και δύο νέες γεύσεις Schweppes, με Λεμόνι και Μαστίχα-Μέντα, χωρίς ζάχαρη, γεύση εμπνευσμένη από την Ελλάδα και διαθέσιμη μόνο στη χώρα μας. Η επέκταση σε νέες κατηγορίες περιλαμβάνει τη σειρά AdeΖ που σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των ροφημάτων φυτικής προέλευσης, με θρεπτικές ιδιότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ