ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ViaLider: Το νέο δίκτυο της Michelin θα προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία σε κάθε μας διαδρομή

ViaLider: Το νέο δίκτυο της Michelin θα προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία σε κάθε μας διαδρομή

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αξιοπιστία, η εξυπηρέτηση και φυσικά, η ποιότητα αποτελούν τρεις παραμέτρους οι οποίες επηρεάζουν τις επιλογές κάθε οδηγού που θέλει να καλύψει τις ανάγκες του και να γνωρίζει ότι θα βγει στον δρόμο, νιώθοντας απολύτως ασφαλής.

Τώρα δε, που ήρθε το Καλοκαίρι και όλοι κάνουμε σχέδια για τις διακοπές και τις εξορμήσεις μας, θέλουμε να γνωρίζουμε πως κάθε μας ταξίδι θα είναι ασφαλές, άνετο και φυσικά, απολαυστικό και ότι θα αισθανόμαστε την ίδια ασφάλεια που νιώθουμε και στην πόλη. Πέρα από τα παραπάνω, όμως, το πιο σημαντικό είναι πως χρειαζόμαστε την εγγύηση ότι σε κάθε διαδρομή θα βρίσκονται κοντά μας έμπειροι επαγγελματίες που θα μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες μας.

2

Κορυφαία αξιοπιστία σε κάθε μας «σταθμό»

Αυτός είναι ο λόγος που υποδεχθήκαμε με μεγάλο ενθουσιασμό το ViaLider, το νέο δίκτυο συνεργατών που παρουσίασε η Michelin και το οποίο αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα.

Το ViaLider διαθέτει 26 σημεία εξυπηρέτησης που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας και έχει ως στόχο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και τους επαγγελματίες. Στα σημεία αυτά θα συναντήσουμε, λοιπόν, εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι θα ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε μας ανάγκη και μάλιστα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Τι ακόμη μπορεί να μας προσφέρει το δίκτυο συνεργατών της Michelin; Την επιλογή να εξοπλίζουμε τα οχήματά μας με ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε κάθε φορά εξαιρετικές υπηρεσίες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του (όπως τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.ά.) και φυσικά την ευκαιρία να ενημερωνόμαστε με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι όλα τα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διαδικασιών τους από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα TÜV AUSTRIA, καθώς πληρούν απόλυτα τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του Ομίλου Michelin.

3

Κάθε επίσκεψη και μια μοναδική εμπειρία

Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη στοιχείο με βάση το οποίο το ViaLider κάνει τη διαφορά. Ποιο είναι αυτό; Το όραμα των ανθρώπων του να μετατρέψουν την επίσκεψη του οδηγού σε κάθε ένα από τα 26 σημεία εξυπηρέτησης σε μία μοναδική εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος που στα σημεία εξυπηρέτησης του νέου δικτύου, οι οδηγοί θα μπορούν να συνομιλήσουν και να συμβουλευτούν ειδικούς με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, νιώθοντας παράλληλα ήσυχοι ότι το όχημά τους θα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Πράγματι, η ομάδα του ViaLider αποτελείται από κορυφαίους μεταπωλητές ελαστικών από όλη τη χώρα, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, επαγγελματισμός, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

4

«Ένας καλύτερος τρόπος να πηγαίνουμε μπροστά»

Εξίσου σημαντικό για κάθε οδηγό είναι, φυσικά, το γεγονός ότι η Michelin προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών!

Όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας, κ. Αναστάσιος Πηγαδιώτης, ανέφερε χαρακτηριστικά, «δημιουργώντας μία ομάδα από κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στη χώρα, το ViaLider θα προσφέρει λύσεις πραγματικής αξίας στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες, που απαιτούν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες».

Σύμφωνα με τον κ. Πηγαδιώτη, «αυτή η νέα πρωτοβουλία της Michelin αποδεικνύει στην πράξη τη φιλοδοξία μας να ενισχύουμε διαρκώς τη συνεχή και επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελλάδα. Από το 1957, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουμε στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων ελαστικών που προσφέρουν σε όλους μας έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δέσμευσή μας είναι να υποστηρίζουμε απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, όλα αυτά τα χρόνια».

Στο επόμενο ταξίδι σας, λοιπόν, αξίζει να θυμάστε πως πλέον μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ένα σημείο εξυπηρέτησης με κορυφαία αξιοπιστία, το σημείο εξυπηρέτησης του ViaLider. Το Καλοκαίρι είναι εδώ και αξίζει να το απολαύσετε με ασφάλεια, άνεση και κορυφαία αξιοπιστία, όπου και αν βρίσκεστε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ