ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η COSMOTE βοηθά τις επιχειρήσεις να μειώσουν το λειτουργικό κόστος τους

Η COSMOTE βοηθά τις επιχειρήσεις να μειώσουν το λειτουργικό κόστος τους

Μείωση του λειτουργικού κόστους και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας είναι τα ζητούμενα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τις συγκεκριμένες ανάγκες επιδιώκει να καλύψει η COSMOTE μέσα από τα νέα εργαλεία που προσφέρει με το COSMOTE Business One.

«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας και έχουν αυξημένες ανάγκες όσον αφορά τη μείωση του λειτουργικού κόστους τους» σημειώνει στο CNN Greece ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Μάρκετινγκ Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών του ομίλου ΟΤΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Φαλάγγα, η μείωση του λειτουργικού κόστους αποτελεί θέμα βιωσιμότητας για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες επιπλέον έχουν καταλάβει ότι ο ανταγωνισμός τους μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Και έχουν αρχίσει πλέον να χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τις ψηφιακές τεχνολογίες προκειμένου να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα με τα μεγαλύτερα ποσοστά χρήσης να παρατηρούνται στις νεαρότερες ηλικίες, όπως αναφέρει ο κ. Φαλάγγας.

Παράλληλα, η COSMOTE προσπαθεί να βοηθήσει και στην κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν στον τομέα της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων, μέσω δράσεων όπως είναι τα σεμινάρια Grow Your Business. «Είναι συγκινητική η αντίδραση του κόσμου» τονίζει ο κ. Φαλάγγας, προσθέτοντας ότι τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας πρόκειται να συνεχιστούν.