Τάκης Θεοφανόπουλος: Η Eurocert δίνει διαβατήριο στις επιχειρήσεις
Πιστοποιήσεις και επιθεωρήσεις σε όλο το φάσμα της παραγωγής, προσφέρει η Eurocert έχοντας εμπειρία και αντιπροσώπευση σε 25 χώρες καθιστώντας την πλέον ως μια ελληνική πολυεθνική, λέει στο CNN Greece o εντεταλμένος σύμβουλος της Eurocert κ. Τάκης Θεοφανόπουλος.
Η πιστοποίηση είναι σήμερα ένα διαβατήριο και για την ελληνική και για τις διεθνείς αγορές λέει ο κ. Θεοφανόπουλος καθώς ο παραγωγός που θα επιχειρήσει να δραστηριοποιηθεί σε οποιαδήποτε αγορά θα πρέπει να πιστοποιήσει την ποιότητα του προϊόντος του μέσω ενός ανεξάρτητου φορέα.
Τα ελληνικά προϊόντα σήμερα όπως λέει ο κ. Θεοφανόπουλος είναι ποιοτικά και αξιόπιστα με τις ελληνικές επιχειρήσεις να προσαρμόζονται στα διεθνή πρότυπα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις ποιότητας και σε τεχνικό και σε οργανωτικό επίπεδο.
SPONSORED
ΟΗΕ: Έκκληση για προστασία των παιδιών μετά την επίθεση σε εστία στο Λουχάνσκ
23:57
Χανταϊός: Ο καπετάνιος του MV Hondius μπορεί επιτέλους να εγκαταλείψει το πλοίο
23:46
Φιλ Κόλινς: «Είμαι πιο υγιής από όσο ήμουν εδώ και καιρό»
23:34
ΗΠΑ και Ιράν όλο και πιο κοντά σε ειρηνευτική συμφωνία - Τραμπ: «Απομένουν λεπτομέρειες»
23:25