Τάκης Θεοφανόπουλος: Η Eurocert δίνει διαβατήριο στις επιχειρήσεις
Πιστοποιήσεις και επιθεωρήσεις σε όλο το φάσμα της παραγωγής, προσφέρει η Eurocert έχοντας εμπειρία και αντιπροσώπευση σε 25 χώρες καθιστώντας την πλέον ως μια ελληνική πολυεθνική, λέει στο CNN Greece o εντεταλμένος σύμβουλος της Eurocert κ. Τάκης Θεοφανόπουλος.
Η πιστοποίηση είναι σήμερα ένα διαβατήριο και για την ελληνική και για τις διεθνείς αγορές λέει ο κ. Θεοφανόπουλος καθώς ο παραγωγός που θα επιχειρήσει να δραστηριοποιηθεί σε οποιαδήποτε αγορά θα πρέπει να πιστοποιήσει την ποιότητα του προϊόντος του μέσω ενός ανεξάρτητου φορέα.
Τα ελληνικά προϊόντα σήμερα όπως λέει ο κ. Θεοφανόπουλος είναι ποιοτικά και αξιόπιστα με τις ελληνικές επιχειρήσεις να προσαρμόζονται στα διεθνή πρότυπα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις ποιότητας και σε τεχνικό και σε οργανωτικό επίπεδο.
Σκιάθος: Tο πρώτο νησί στην Ελλάδα με οργανωμένη στρατηγική τουρισμού για άτομα με αυτισμό
09:59
Κολώνα φωτισμού αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε εξάχρονο παιδί στην Πιερία
09:47
Εξοικονομώ - Αλλάζω Συσκευή»: 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα
09:37
Διαχρονική μεγαλοπρέπεια και αστέρια Michelin με τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο
09:25