ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ηλίας Σπυρτούνιας (Δ/ντής Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου): Η 83η ΔΕΘ θα είναι όλο εκπλήξεις

Ηλίας Σπυρτούνιας (Δ/ντής Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου): Η 83η ΔΕΘ θα είναι όλο εκπλήξεις

Με τιμώμενη χώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πολλές εκπλήξεις έρχεται η φετινή 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Ο  Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου μιλά στο CNN Greece για τον σχεδιασμό του περιπτέρου όπως και για τις παράλληλες εκδηλώσεις εντός του περιπτέρου.

Στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας στη ΔΕΘ θα βρεθεί η καινοτομία και τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ, που θα «συστηθούν» για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στην 83η ΔΕΘ θα δώσουν το «παρών» αμερικανικοί κολοσσοί όπως η Cisco, η Microsoft, η Google και η Fancy Food. Σύμφωνα με τον Ηλία Σπυρτούνια, ο πήχης για την φετινή έκθεση έχει ανέβει ακόμα ψηλότερα, μετά και τη σημαντική επιτυχία της 82ης ΔΕΘ.

Βασικός στόχος είναι να μείνει και στη συνέχεια το αμερικανικό περίπτερο, το οποίο θα παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτό που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια», ενώ όσοι βρεθούν στην ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να «ζήσουν το αμερικανικό όνειρο στη Θεσσαλονίκη. «Η Αμερική θα καταλάβει το περίπτερο 13, το μεγαλύτερο περίπτερο της Έκθεσης. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι μόνο γεμάτο αλλά και εντυπωσιακό. Θα έρθουν εταιρείες όπως Microsoft και η Coca – Cola αλλά θα έρθουν και άλλες μικρότερες που δεν έχουν παρουσία στην Ελλάδα και την Ευρώπη», σημειώνει στο CNN Greece, ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Ηλίας Σπυρτούνιας.

CNN ilias spirtunias Amelia 9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ