Discover Deree Day: Ανακαλύψτε κορυφαίες επιλογές σπουδών στο πιο σύγχρονο campus
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Discover Deree Day: Ανακαλύψτε κορυφαίες επιλογές σπουδών στο πιο σύγχρονο campus

Η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι σίγουρα μία ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία για κάθε νέο που επιθυμεί να κάνει το επόμενο, μεγάλο βήμα στη ζωή του. Οι εναλλακτικές είναι πολλές και, προκειμένου να οδηγηθεί κάποιος στην καλύτερη για εκείνον απόφαση, είναι απαραίτητο να έχει τη σωστή ενημέρωση και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για τη σχολή που τον ενδιαφέρει και το επάγγελμα που επιθυμεί να ακολουθήσει.

Ενόψει, λοιπόν, της νέας ακαδημαϊκής περιόδου που ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου, οι νέοι στη χώρα μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κατευθύνσεις σπουδών, τις ακαδημαϊκές δυνατότητες και τις ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο, δίνοντας το «παρών» σε μια ξεχωριστή, εκπαιδευτική εκδήλωση στην Αγία Παρασκευή.

Ο λόγος για το Discover Deree Day, μία ενημερωτική ημερίδα για τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους κατά τη διάρκεια της οποίας το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος θα ανοίξει τις πόρτες του σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν όλα όσα έχει να προσφέρει.

Κορυφαίες επιλογέςσπουδών στο πιο σύγχρονο campus

Πράγματι, την 1η Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Deree – The American College of Greece προκειμένου να ξεναγηθούν στο σύγχρονο campus του Κολλεγίου, να συζητήσουν με καθηγητές, συμβούλους και σπουδαστές και να παρακολουθήσουν από κοντά κάποιο μάθημα, όπως Περιβαλλοντική Επιστήμη, Χρηματοοικονομικά, Διεθνή Επιχειρηματικότητα, Ψυχολογία, Ναυτιλιακά και Θέατρο.

Κατά τη διάρκεια του Discover Deree Day, οι νέοι και οι γονείς τους θα μπορέσουν, επίσης, να ενημερωθούν πλήρως για τα νέα δεδομένα στην εκπαίδευση και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Με βάση τις απαιτήσεις αυτές –και φυσικά τις προσωπικές προτιμήσεις του κάθε νέου– μπορεί να γίνει η σωστή επιλογή σπουδών. Το σίγουρο είναι πως τα 26 καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο Deree, καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κάποιος πως οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση – είναι πιστοποιημένα από έναν αμερικανικό (NEASC) και έναν βρετανικό οργανισμό (Οpen University).

Παράλληλες σπουδές και σημαντικές ευκαιρίες στο εξωτερικό

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ημερίδας γνωριμίας στο Deree, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα ενημερωθούν για τις υπόλοιπες, πρωτοποριακές επιλογές που προσφέρει ο εκπαιδευτικός οργανισμός. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών για τους φοιτητές ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων (ΑΕΙ και ΑΤΕΙ) –στο πλαίσιο του οποίου μάλιστα δίνονται υποτροφίες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε άριστους φοιτητές– καθώς και τις μοναδικές δυνατότητες για σπουδές σε διακεκριμένα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία, με δίδακτρα Deree ή κάποια υποτροφία.

Εξίσου σημαντικό είναι το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που προφέρει το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ενώ την προσοχή των φοιτητών κατά τη διάρκεια του Discover Deree Day θα «κεντρίσει» αναμφίβολα η νέα, υπερσύγχρονη Αίθουσα Προσομοίωσης Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών που διαθέτει πλέον το campus και είναι η μοναδική σε μέγεθος και τεχνολογία σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να κάνουν τη σωστή επιλογή για τις σπουδές τους, σίγουρα αξίζει να δηλώσουν συμμετοχή στο Discover Deree Day για να γνωρίσουν έναν από τους πιο σημαντικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας. Έτσι, θα μάθουν από κοντά τα πάντα για τις κορυφαίες επιλογές και υπηρεσίες που προσφέρει και οι οποίες τους ανοίγουν την πόρτα στο μέλλον. Το μέλλον της γνώσης, της εξειδίκευσης, της επαγγελματικής καταξίωσης.