ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Αύγουστο

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Αύγουστο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ.

Την τελευταία εβδομάδα, από τις 28 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο δήμο Οιχαλίας στη Μεσσηνία, επέλεξε το «Ακριβές Σκορ» και το «Ημίχρονο/ Τελικό» σε οκτώ αγώνες από τη Super League, την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, έπαιξε το σύστημα 6-7-8 και με 9,25 ευρώ κέρδισε 16.374,35 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στο Σύνθετο (σωστή πρόβλεψη των νικητών σε δύο συνεχόμενες ιπποδρομίες) σε ιπποδρομία από το Fairview, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 1.189 ευρώ. Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) σε ιπποδρομία από το Flamingo, ένας νικητής από την Πύλο κέρδισε 1.255,85 ευρώ. Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) σε ιπποδρομία από το Kempton, ένας νικητής από τη Ζάκυνθο κέρδισε 1.619,47 ευρώ.

Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!

Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.
Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ