ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σωτήρης Νίκας: Η Ρεβυθούσα μπορεί να καλύψει με αέριο και τους βόρειους γείτονές μας

Σωτήρης Νίκας: Η Ρεβυθούσα μπορεί να καλύψει με αέριο και τους βόρειους γείτονές μας

“Ο ΔΕΣΦΑ έχει μια στρατηγική επέκτασης στη περιοχή των Βαλκανίων και με διασυνδέσεις αλλά και με την παροχή τεχνογνωσίας”, λέει μιλώντας αποκλειστικά στο CNN Greece ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Σωτήρης Νίκας.

Αναφορικά με τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην 83η ΔΕΘ, ο κ. Νίκας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους αλλά ειδικότερα όσων αφορά το θέμα της ενέργειας, είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια, έχουν ξεκινήσει εξαγωγές και γι αυτό το λόγο ο ΔΕΣΦΑ ενδιαφέρεται να αναπτύξει τις σχέσεις του με εταιρίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για πιθανές συνεργασίες.

Σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ ο κ. Νίκας λέει ότι τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα θετικά καθώς οι νέοι επενδυτές θα συμβάλουν με τεχνογνωσία και καινοτομία, βασιζόμενοι στην ανάπτυξη που έχει ήδη προηγηθεί στις χώρες τους.

Ο κ. Νίκας τέλος λέει ότι ο τερματικός σταθμός αερίου της Ρεβυθούσας έχει μεγάλη διαθέσιμη δυναμικότητα για το μέλλον και μπορεί βάσει σχεδίων να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς αλλά και ανάγκες των βόρειων γειτόνων μας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ