ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κωστόπουλος:Στόχος τώρα να κεφαλαιοποιήσουμε την επιτυχία της αμερικανικής παρουσίας στην 83η ΔΕΘ

Κωστόπουλος:Στόχος τώρα να κεφαλαιοποιήσουμε την επιτυχία της αμερικανικής παρουσίας στην 83η ΔΕΘ

“Με στόχο να κεφαλαιοποιήσουμε την επιτυχία και την εμπειρία της αμερικανικής παρουσίας στη φετινή ΔΕΘ, ξεκινάμε αμέσως δουλειά για να βρούμε τον τρόπο να έρθουν αμερικανικές εταιρίες και του χρόνου και επίσης να αναπτύξουμε την δικτύωση που πετύχαμε, στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου”, θα πει στο CNN Greece το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και μέλος του ΔΣ του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος.

Ο απολογισμός για την 83η ΔΕΘ, κλείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις τονίζει ο κ. Κωστόπουλος καθώς ξεπεράστηκαν οι προσδοκίες όχι μόνο για την προσέλευση του κόσμου όσο και για τα αποτελέσματα της έκθεσης σε επίπεδο networking, ενημέρωσης, πληροφόρησης του κοινού και γενικής εικόνας.

“Είχαμε τουλάχιστον 80 παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες ήταν όλες γεμάτες κόσμο που ήθελε να μάθει για τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία” λέει ο κ. Κωστόπουλος.

Στο Αμερικανικό περίπτερο βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες 55 αμερικανικές εταιρίες από τις μεγαλύτερες στους κλάδους τους και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων όσων επισκέφθηκαν την έκθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ