Μεγάλες δυνατότητες για τους Έλληνες εξαγωγείς τροφίμων στις ΗΠΑ
Οι ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών έχουν μεγάλες δυνατότητες για εξαγωγές στις ΗΠΑ αρκεί να κάνουν σωστή ανάλυση για την αγορά στην οποία στην οποία στοχεύουν και να ικανοποιούν τα τα κριτήρια που θέτει το αμερικανικό ρυθμιστικό πλαίσιο της FDA λέει στο CNN Greece ο κ. Γιάννης Μωύσογλου, υπεύθυνος εξαγωγών του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.
Στο πλαίσιο της φετινής 83ης ΔΕΘ το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο οργάνωσε το 3ο Export USE forum στο οποίο οι συμμετέχοντες εξήγησαν πως θα πρέπει να διαμορφωθούν τα ελληνικά προϊόντα ώστε να βρουν το δρόμο τους στην αμερικανική αγορά.
Όπως λέει ο κ. Μωύσογλου οι Έλληνες εν δυνάμει εξαγωγείς θα πρέπει να έχουν στοχεύσει τις καταναλωτικές ομάδες στις οποίες απευθύνονται και να έχουν όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας που χρειάζονται για την αμερικανική αγορά.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε φέρνει στο φως τις εξαντλητικές του «Rocky» (vid)
10:18
Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων ύψους 1,3 δισ. ευρώ το 2025
10:09
Πάτρα: Δύο συλλήψεις ανήλικων κοριτσιών για τον ξυλοδαρμό μαθήτριας στη διάρκεια σχολικής εκδρομής
10:05
Σακαρέτσιος: Με το Railway.gov.gr ξέρουμε πού είναι ανά πάσα στιγμή κάθε τρένο
10:05