ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση μαλλιών – Παγκόσμια διάκριση για Έλληνα Δερματολόγο

Μεταμόσχευση μαλλιών – Παγκόσμια διάκριση για Έλληνα Δερματολόγο

Η Ελλάδα αποτελεί τη χώρα όπου γεννήθηκε η ιατρική επιστήμη.

Ο κλάδος της υγείας στην Ελλάδα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές καθώς και εξοπλισμό, ενώ οι Έλληνες ιατροί θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους.

Ο τομέας του ιατρικού τουρισμού παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη. Η Ελλάδα αποτελεί μια από τις πλέον ανερχόμενες χώρες στον Ιατρικό Τουρισμό σε διεθνή επίπεδα. Μέχρι το 2025, ο ιατρικός τουρισμός θα αυξηθεί κατά 25% διεθνώς. Το γεγονός αυτό, υποδηλώνει πως υπάρχουν σημαντικές προοπτικές για αισθητικές επεμβάσεις στη χώρα μας.

Στις πρώτες θέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στους Έλληνες ιατρούς που εμπιστεύονται οι ασθενείς του εξωτερικού και φυσικά οι Έλληνες, κατατάσσεται ο δερματολόγος Dr.Απόστολος Καραλέξης λόγω του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Η.Π.Α. Συγκεκριμένα, ο Dr. Απόστολος Καραλέξης είναι ο πλέον εξειδικευμένος και διακεκριμένος στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών ανδρών και γυναικών και ο πιο έμπειρος στη μέθοδο FUE, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ.

Άξιο αναφοράς είναι πως το 2017 και το 2018 έλαβε παγκόσμια διάκριση από τον οργανισμό whatclinic. Η whatclinic είναι ένας οργανισμός στον οποίο οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν, να συγκρίνουν και να καταγράψουν τις εμπειρίες τους από κλινικές σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Συνεπώς, η αξιοπιστία της βράβευσης είναι εγγυημένη, εφόσον βασίστηκε σε πραγματικές εμπειρίες ασθενών.

Ποιος μπορεί να εφαρμόσει τη μέθοδο FUE;

Η μέθοδος FUE αποτελεί μια λεπτομερή τεχνική, με συνέπεια να θεωρείται εξαιρετικά απαιτητική μέθοδος. Ο Dr. Καραλέξης έχει λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α., την πρωτοπόρο χώρα στη μεταμόσχευση και εμφύτευση μαλλιών. Ως πτυχιούχος της Δερματοχειρουργικής στην Αμερική, εργάζεται ως Στρατιωτικός ιατρός και είναι αναπληρωτής Διευθυντής του Δερματολογικού τμήματος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Παρακολουθεί και συμμετέχει συστηματικώς σε συνέδρια, ώστε να ενημερώνεται και να προσφέρει στους ασθενείς του οριστική αντιμετώπιση μέσω της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Εμπειρίες Ασθενών του Εξωτερικού:

Η Monica και ο Jerry είναι ένα ζευγάρι που ήρθε από τις ΗΠΑ για ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα. Μετά τη θεραπεία για την εξωσωματική γονιμοποίηση, ο Jerry υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μαλλιών. Χαρακτηριστικά, το ζευγάρι ανέφερε: "Η επιλογή του Dr. Καραλέξη και της Derma Hair Clinic είχε ήδη ληφθεί από τις Η.Π.Α. όταν ένας φίλος υπέστη επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών από τον Dr.Καραλέξη πριν λίγα χρόνια στο Σαν Φρανσίσκο. Με αυτό τον τρόπο συνδυάσαμε ταξίδι αναψυχής και ιατρική θεραπεία".

Εξειδίκευση στην τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE:

Ο Dr. Καραλέξης ξεκίνησε την καριέρα του με την τεχνική Strip, το 2002 στις Η.Π.Α. και το 2008, άρχισε να χρησιμοποιεί την τεχνική FUE, στην οποία θεωρείται ο πλέον εξιδεικευμένος ιατρός. Το 2012, εφάρμοσε για πρώτη φορά την τεχνική Power FUΕ, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μηχάνημα που εισήγαγε από την Αμερική. Με την τεχνική αυτή, ο αριθμός των τριχοθυλακίων εκτοξεύτηκε στα 2000, τα οποία επιβιώνουν με ποσοστό 100%. Επιπλέον, η τεχνική αυτή πλεονεκτεί και αισθητικά, αφού εγγυάται φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ύπαρξη ουλής.

Γιατί να επιλέξετε τη μέθοδο FUE

H FUE έχει καθιερωθεί ως η δημοφιλέστερη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Οι τριχοθήλακες αφαιρούνται ένα-ένα από τη δότρια περιοχή. Η τεχνική πραγματοποιείται με ειδικό ιατρικό εργαλείο, το οποίο με τον κατάλληλο ιατρό δεν δημιουργείται ούτε εμφανή τομή ούτε ουλή. Σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ότι δεν απαιτεί μεγάλο χρόνο αποθεραπείας και δεν προκαλεί πόνο στη δότρια περιοχή. Αποτελεί ελάχιστα επεμβατική τεχνική και είναι ιδανική τόσο για μικρές όσο και μεγάλες εμφυτεύσεις.

Η εμπειρία του Dr. Καραλέξη σε συνδυασμό με την ανθρώπινη προσέγγιση, την επικοινωνία, την κατανόηση και το ενδιαφέρον είναι αυτά που τον ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

Εάν λοιπόν θέλετε να νιώσετε και πάλι όμορφα και με αυτοπεποίθηση, απευθυνθείτε άμεσα στον εξειδικευμένο δερματολόγο στη σύγχρονη δερματοχειρουργική κλινική Derma Hair Clinic για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

dermatologos athina ilisia DrKaralexis

Δρ.Απόστολος Καραλέξης

https://www.karalexis.gr/

Παπαδιαμαντοπούλου 4 & Βασ. Σοφίας (Μέγαρο Μουσικής)

210 723 2932

info@karalexis.gr