Σίμος Μπεζανσόν. Το OKThess στηρίζει τις startup της Β. Ελλάδας
Το ΟΚΤhess είναι μια θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη που παρέχει υποδομές και συμβουλευτική στήριξη στο startup οικοσύστημα της Β. Ελλάδας και όχι μόνο, θα πει στο CNN Greece o κ. Σίμος Μπεζανσόν, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και προεδρεύων του ΟΚThess.
Ο κ. Μπεζανσόν τονίζει ότι το startup οικοσύστημα της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να επιταχύνει και τα τελευταία δυόμιση χρόνια που λειτουργεί το ΟΚThess έχει καταφέρει να έχει σχεδόν 30 νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τον κ. Μπεζανσόν ότι η Θεσσαλονίκη έχει και τις δυνατότητες και τη βούληση να καινοτομήσει και τώρα που δημιουργούνται αυτές οι υποδομές το εκμεταλλεύεται.
Το ΟΚΤhess προσπαθεί να φέρει κοντά επενδυτές από τα Βαλκάνια και Έλληνες επενδυτές ώστε να δημιουργηθεί μια διευρυμένη αγορά από την οποία θα κερδίσουν όλοι.
Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο επισημαίνει αδυναμίες στο πλαίσιο της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης
23:59
Ο ισραηλινός στρατός απειλεί με κατεδάφιση 25 πολυκατοικίες σε προσφυγικό καταυλισμό στη Δυτική Όχθη
23:54
Ηλικιωμένες Ρομά προσπάθησαν να περάσουν κοκαΐνη, χάπια και κάνναβη στις φυλακές Χανίων
23:49
Το ρωσικό ΥΠΕΞ καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας
23:44